Erik van Ommeren

 

Erik Van Ommeren, Research Director Gartner      

Onderwerp

Digitopia 2035 The Future of Business Tech                                                                              

Erik van Ommeren is Research Director in het Gartner "Kantoor van de CIO" Research team. Erik heeft een internationale achtergrond in innovatie en technologie wat hem een waardevolle sparringpartner maakt voor iedereen die de uitdaging heeft om de snelheid van technologie bij te houden en om radicaal bedrijfsinnovatie toe te passen.

Erik helpt klanten de trends, innovatie en transformatie te begrijpen. Hij heeft al 20 jaar fascinatie voor de gebruiker en de marketingkant van technologie. Erik heeft diverse boeken geschreven over business-IT en strategie en heeft ook veel ervaring als manager, programmeur en architect. Hij onderzoekt al jaren de vele onderdelen die samen het technologielandschap van vandaag vormen: open innovatie, cloud, klantgerichte architectuur, mobiel, big data, cyber beveiliging, samenwerking, DevOps and lean-startup, blockchain en machine intelligentie.

Erik van ommeren brengt als ware technologie optimist, nieuwe inzichten, nieuwe ideeën en een menselijk inzicht over technologie dat op iedereen betrekking heeft.