Optreden: Jochem Nooyen, Illusionist

SPREKER OVER PRIVACY

Je volledig onbespied voelen, weten dat je helemaal jezelf kan zijn en dat niemand je ziet of opmerkt is een luxueus moment geworden. We worden overal in de gaten gehouden, zowel digitaal als fysiek. Wanneer was de laatste keer dat er niemand over jouw schouder meekeek? Wanneer wist je zeker dat er niemand mee gluurde?
Als je jouw medewerkers en jouw klanten dit gevoel kan geven dan geef je ze een zeer bijzondere ervaring.
Is privacy een illusie? Jochem is spreker over privacy en praat je humoristisch bij over de laatste ontwikkelingen op dit vlak.

Theatershow

Met zijn theatershow over Privacy tourde Jochem Nooyen van 2018 tot 2020 langs de Nederlandse theaters. De beste onderdelen uit deze illusieshow neemt hij nu mee in zijn presentaties.

Alles wat wij online doen is te volgen en te achterhalen maar je gedachten zijn veilig….toch?!
Mindillusionist Jochem Nooyen zoekt uit wat privacy voor een mens betekent. Daarom vraagt hij zich af hoeveel privacy we hebben ingeleverd en hoeveel hebben we nog over? Hij demonstreert wat hij van de toeschouwers kan weten en maakt met een spectaculaire act voelbaar wat de inbreuk op je privacy kan betekenen. Je kan je afvragen of onze hersenen een firewall nodig hebben die onze gedachten beschermt tegen inbrekers. Bovenal geeft deze lezing slash illusieshow over privacy een wonderlijke kijk op gedachtenlezen en cybersecurity. Nodig Jochem uit als gastspreker en hij maakt van het soms ‘stoffige’ Privacy verhaal een spectaculaire ervaring die indruk maakt en aan het denken zet.