Programma Dutch IT Security Day 31 maart 2022

De Dutch IT Security Day is het afsluitende event van het Dutch IT Security Project. Het event is gratis toegankelijk voor IT-beslissers en IT-dienstverleners. Tijdens de Dutch IT Security Day op 31 maart 2022 kan men in de Fokker Terminal in Den Haag keynotes volgen, diverse breakout sessies bijwonen en op de informatiemarkt kennismaken met krachtige cybersecurity toepassingen van verschillende partijen. Ook worden de resultaten van de Dutch IT Security Survey besproken dat is uitgevoerd door Markt intelligentie bureau Smart Profile in samenwerking met Dutch IT Channel.

Bezoek de Dutch IT Security Day op 31 maart 2022 en laat u volledig informeren over actuele Security toepassingen en mogelijkheden.

Voor alle informatie, programma en inschrijven HIER

Programma Dutch IT Security Day

31 maart 2022 - Fokker Terminal Den Haag

10.00

Zaal open, Informatiemarkt en Netwerken

10.45

Opening Witold Kepinski Director Content & Editor in Chief en Danny Frietman (moderator) Dutch IT Channel

10.50

Keynote: Don Eijndhoven: ‘Weaponizing supply chains’
Don Eijndhoven is de oprichter en CEO van Argent Consulting BV, een cyberbeveiligingsbedrijf gevestigd in Nederland. Hij heeft een lange en vooraanstaande professionele staat van dienst op het gebied van IT-security en adviseert wereldwijd opererende ondernemingen als thought leader, interim-CISO, cyberbeveiligingsstrateeg en hoofdarchitect. Don is gastdocent aan de Nyenrode Business Universiteit, waar hij cybersecuritystrategie en -management doceert binnen het curriculum Cyber Resilience.

11.30

Paneldiscussie: Cybersecurity doe je samen
In het Dutch IT Security panel gaat moderator Danny Frietman in gesprek met CIO’s en CISO’s waaronder o.a. Bob van Graft (CIO en CISO CBR), Esther Schagen van Luit- CISO Deloitte Netherlands en vertegenwoordigers van toonaangevende IT organisaties waaronder Dave Maasland (ESET), Edwin Weijdema (Veeam) en een spreker van Tech Data. (info volgt). In een interactieve discussie wordt besproken hoe bedrijfsleven, overheid en andere stakeholders samen Nederland meer weerbaar maken tegen cyberaanvallen en andere online gevaren.

12.15

Walking Lunch met live cooking, Informatiemarkt en Netwerken

13.00

Breakout Sessies
Keuze uit twee van de zeven interactieve breakouts van:
Arrow,
F-Secure, De relevantie van detectie en reactie - het complete security beleid, door Robert Scholten
Varonis, Hoe Varonis, in de hybride Omgeving, uw Data beveiligt door Visibiity, Control en Compliance, door Jorrit van Eijk
Cohesity, Back up as a Service, door Dave Stemerdink
Kaspersky, Optimum Security, door Nick Mahieu en Tom Witvrouwen
Watchguard
Pinewood, Ransomware: Identify and prevent, door Edwin Tump

14.10

Vrouwen in Cybersecurity: Meet the Experts
De vraag naar beveiligingsexperts groeit maar het aantal vacatures kan niet worden opgevuld door een gebrek aan IT-security experts. Dat tekort zou worden teruggedrongen als meer vrouwen kiezen voor een carrière in de IT-security. Wat zijn de kansen en uitdagingen om meer vrouwen te interesseren voor cybersecurity? We spreken hierover met een aantal prominente vrouwen met kennis van cybersecurity. Hendrika Willemse-Vreugdenhil (She in IT), Saskia Schuit (ESET) en Petra Claessen (BTG-TGG).

14.45

Break, Informatiemarkt en Netwerken

15.15

Round Table: Security in Nederland: stand van zaken
Met medewerking van o.a. Smart Profile, Dutch IT Cybersecurity Assembly en Security Delta (HSD). Danny Frietman gaat in deze round table in gesprek met Jurgen Verheijen van markt intelligentie bureau Smart Profile, Joris de Bruinen (directeur HSD), Hans ten Hove, (Dutch IT Security Assembly). Meer info volgt. Aan de hand van de belangrijkste uitkomsten van het onder digitale leiders gehouden onderzoek ‘Security in Nederland’ worden de belangrijkste uitkomsten en "call to actions" besproken.

15.45

Keynote: Top Trends in Cybersecurity - Gartner analist Mario de Boer
Gartner analist Mario de Boer belicht in een afsluitende keynote de Top Trends in Cybersecurity

16.15

Spectaculair optreden van Jochem van Nooyen
Is privacy een illusie??
Show over privacy met wonderlijke kijk op gedachtenlezen en cybersecurity

16.40

Netwerkborrel op de Informatiemarkt

17.15

Afsluiting

Schrijf u nu HIER in!

Tijdens dit event hanteren we de COVID-19 richtlijnen van het RIVM.