Overzicht

Agenda

27

sep

Seminar: Pinewood belicht impact van nieuwe NIS 2 richtlijn op organisaties

Cybersecurityspecialist Pinewood organiseert op 27 september een informatief seminar dat zich richt op de invloed van de vorig jaar aangenomen NIS 2 (Netwerk- en Informatiebeveiliging 2) richtlijn op bedrijven en organisaties. Het evenement biedt deelnemers waardevolle inzichten in de verplichtingen en gevolgen van de nieuwe richtlijnen.

27

sep

Pinewood belicht impact van nieuwe NIS 2 richtlijn

Cybersecurityspecialist Pinewood organiseert op 27 september een informatief seminar dat zich richt op de invloed van de vorig jaar aangenomen NIS 2 (Netwerk- en Informatiebeveiliging 2) richtlijn op bedrijven en organisaties. Het evenement biedt deelnemers inzichten in de verplichtingen en gevolgen van de nieuwe richtlijnen.

02

okt

Dattocon23 event in Miami

With content catered to every role at an MSP, Kaseya DattoCon will deliver valuable insights for all attendees.

03

okt

Fujitsu Lunch & Learn: The power of HPC and Quantum Computing

Fujitsu Nederland organiseert het evenement Lunch & Learn: The Power of HPC and Quantum Computing 3 Oktober 2023 van 10.30 uur tot 14:00 uur.

04

okt

Thinkwise Summit 2023 staat in het teken van bouwen aan duurzame ondernemingen

Op 4 oktober 2023 organiseert Thinkwise, leverancier van een toonaangevend softwareontwikkelingsplatform voor bedrijfskritische systemen, haar derde jaarlijkse Summit. Deze staat dit jaar in het teken van de belangrijkste drijfveer voor transformatie: het besef dat 'it takes more than tech to transform'.

Schneider Electric BN start week 27 tm week 29

05

okt

Webinar: Kasten by Veeam, the best protection

Managing, protecting, and migrating your cloud native data at enterprise-grade scale is complicated – but it doesn’t have to be. Join this webinar where we will show you how to operationalize Kubernetes data protection and application mobility with new capabilities in Kasten K10 V6.0.

05

okt

Live Security Sessie: Van NEN7510 & BIO naar NIS2, wat moeten we ermee?

Het beschermen van informatie is een uitdaging voor organisaties, maar essentieel voor hun voortbestaan. AVG, BIO, NEN7510 bieden allemaal richtlijnen om informatie te beschermen. Daar komt NIS2 bij. Maar wat zijn dan de grootste verschillen en hoe zorgt u ervoor dat uw organisatie of instelling klaar is voor de komende NIS2-wetgeving? Dit wordt op donderdag 5 oktober besproken tijdens de Live Security Sessie: 'Van NEN7510 & BIO naar NIS2, wat moeten we ermee?' in het kantoor van Microsoft Nederland in samenwerking met Insight. U bent van harte welkom op deze gratis toegankelijke sessie.

11

okt

DDA en FCA bundelen krachten voor jaarlijkse conferentie

Al jaren zijn de Green Data Center Conference en de Fiber Vakdag dé toonaangevende evenementen binnen de digitale sector. Daarom sluiten de datacenter- en de glasvezelindustrie dit jaar de handen ineen voor een gezamenlijke conferentie op woensdag 11 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht.

11

okt

Green Data Center Conference & Fiber Vakdag

De Green Data Center Conference en Fiber Vakdag worden dit jaar op dezelfde locatie gehouden. Op woensdag 11 oktober komen de datacenter- en glasvezelsector samen in de Jaarbeurs in Utrecht voor beide events onder de noemer: 2 events, 1 locatie, 1 ticket.

12

okt

Wentzo Connect '23: Smart Networking & Sustainability

Op donderdag 12 oktober 2023 organiseren we de tweede editie van Wentzo Connect, met ditmaal als thema ‘Smart Networking & Sustainability’! We nodigen je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

12

okt

CES Unveiled Amsterdam en World Summit AI werken samen

De Consumer Technology Association (CTA) en het belangrijkste product van InspiredMinds (tm), de World Summit AI (WSAI), ’s werelds grootste AI event, kondigen met een nieuwe samenwerking aan dat CES Unveiled Amsterdam in oktober zal plaatsvinden tijdens World Summit AI. CES Unveiled Amsterdam zal plaatsvinden in het Taets Art & Event Park op 12 oktober 2023, de tweede dag van de WSAI Summit, in samenwerking met het Nederlandse Ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Amsterdam is een wereldwijd tophub voor technologische innovatie en deze nieuwe samenwerking zal een van Europa's meest invloedrijke tech evenementen zijn.

Netgear banner liggend start week 14

31

okt

NIS2 staat centraal op Cyber Security Event van Claranet

Claranet Benelux organiseert op dinsdag 31 oktober haar jaarlijkse Cyber Security Event. Het centrale thema is dit jaar 'NIS2 – nog één jaar te gaan!'.

06

nov

Gartner IT Symposium/Xpo 2023 conference in Barcelona

The Gartner IT Symposium/Xpo conference in Barcelona addressed the most significant challenges faced by CIOs and IT executives. Attendees joined Gartner experts and peers to explore new solutions and unearthed new insights to meet the moment, make the difference. As they prepared for the challenges and opportunities of the year ahead, attendees walked away with guidance to drive future technology innovations, successful business strategies, and critical execution.

20

nov

ESPC23 conference 2023 RAI Amsterdam

ESPC conference 2023 will bring the Microsoft 365 & Azure community together from Nov 27-30 in Amsterdam, The Netherlands.

21

nov

Save The Date! Dutch IT Security Day 21 november 2023

Het Dutch IT Security Project is van start gegaan. Hierbij belicht de redactie van Dutch IT Channel en Dutch IT Leaders actuele trends en toepassingen rond cybersecurity. In deze periode vinden ook talkshows plaats in de Dutch IT Studio in Den Haag waar gasten in gesprek gaan de redactie van Dutch IT Channel & Dutch IT Leaders. Het project wordt afgesloten met de Dutch IT Security Day op 21 november 2023 in Buitenplaats Kameryck.

06

dec

Cloud Expo 2023: Hét Platform voor Innovatie in de Wereld van IT keert terug!

Na een uiterst succesvolle eerste editie in 2022, is de Cloud Expo terug en groter dan ooit tevoren! Op 6 en 7 december 2023 wordt Expo Houten opnieuw het epicentrum van de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van IT en cloud computing. Met meer dan 140 exposanten en meer dan 130 kennissessies in negen speciale theaters, belooft de tweede editie van de Cloud Expo een waar spektakel te worden dat IT-professionals niet mogen missen.

SLTN Vierkant SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024