Nick van Duyn - Content manager

Nick van Duyn is als content manager verantwoordelijk voor de plaatsing van content op de websites van Dutch IT-channel, Executive-People en Dutch Connect. Zowel inhoudelijk nieuwsgerelateerde stukken als plaatsing van banners en advertorials van klanten behoren tot zijn verantwoordelijkheid en het doorplaatsen van content via social media. Ook de verzending van de nieuwsbrieven wordt door nick verzorgd. 

Communicatief

Nick heeft na zijn studie Communicatie al vlieguren gemaakt voor Dutch IT-channel en Executive-People, alvorens hij in 2016 voor zichzelf is begonnen met zijn bedrijf OTIS Online. Hier houdt hij zich bezig met contentmarketing voor diverse bedrijven. Ook wordt Nick wederom ingezet als content manager bij Dutch IT-channel en Executive-People. 

IT-sector

Door Nick zijn werkzaamheden bij Dutch IT-channel, Executive-People en Dutch Connect is hij bekend geworden met het gehele IT-kanaal, van de vendor tot de distributeur en van de reseller tot de eindklant. 

IT-events

Nick werkt tevens mee bij events als het Dutch IT Society Event, het Dutch IT Awards Nieuwjaarsgala en bij het Gartner Holland House en de Belux Country Reception in Barcelona. 

1 / 2
Nieuwsarchief Tip de redactie