Wouter Hoeffnagel - 23 maart 2023

YaWorks ontvangt Great Place To Work-certificering

YaWorks ontvangt Great Place To Work-certificering image

Het kennishuis op het gebied van digitale infrastructuur YaWorks is officieel gecertificeerd door ‘Great Place To Work’. Great Place To Work Nederland meet vertrouwen, trots en plezier in organisaties. Dit doen zij met een onafhankelijk medewerkersonderzoek.

Voor het onderzoek wordt de mening van medewerkers gevraagd op vijf waarden: geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap. Die waarden zijn gekoppeld aan prestaties. Deze aanpak hanteert Great Place To Work inmiddels in 60 landen wereldwijd bij jaarlijks ruim 10.000 organisaties.

99 procent noemt YaWorks een Great Place To Work

Uit het onderzoek onder alle medewerkers van YaWorks kwam naar voren dat maar liefst 99 procent het eens is met de stelling dat YaWorks een Great Place To Work is. Over alle onderdelen van het onderzoek heen scoorde YaWorks een 9,4 als eindcijfer.

René Brouwers, algemeen directeur van Great Place To Work Nederland: "Goed werkgeverschap is de weg naar organisatiesucces – dat is de overtuiging van Great Place To Work. Organisaties met een cultuur van vertrouwen, trots en plezier, presteren beter. Hier als organisatie in uitblinken is een prestatie om trots op te zijn en die aandacht verdient.”

Visie op werkgeverschap

"Een goede werkplek is niet alleen een plek waar je prettig kan werken en goede arbeidsvoorwaarden hebt, maar ook een plek waar je jezelf kunt zijn, gezien en gehoord wordt, plezier hebt en kunt groeien. Het feit dat we nu gecertificeerd zijn als 'Great Place To Work' is voor mij het bewijs dat we op de goede weg zitten en ons op alle niveaus inspannen om dit echt waar te maken voor onze medewerkers”, aldus Bart Deuss, CEO bij YaWorks. “Het is geweldig dat 99 procent van onze collega’s vindt dat we een 'Great Place To Work' zijn, want werken neemt teveel tijd in beslag om het niet ontzettend naar je zin te hebben!"

"Bij YaWorks geloven we in het belang van samenwerking, wederzijds vertrouwen en persoonlijke groei en we zijn dan ook heel blij dat onze collega’s deze waarden terugzien in ons bedrijf”, aldus John Bos, HR Directeur bij YaWorks. “Het behalen van deze certificering, met deze hoge score, is een mooie erkenning die laat zien dat wij een cultuur hebben gecreëerd waarin niemand buiten de boot valt en iedereen bijdraagt aan het succes van ons bedrijf. We blijven ons inzetten om dit zo te houden en verder te verbeteren."

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024