Wouter Hoeffnagel - 02 maart 2023

Dennis de Geus benoemd tot CEO van Orange Cyberdefense Nederland

Dennis de Geus benoemd tot CEO van Orange Cyberdefense Nederland image

Dennis de Geus (foto) is per 1 maart aangesteld als Chief Executive Officer (CEO) bij Orange Cyberdefense Nederland. Hij gaat het team van Quentin Toussaint, Executive Vice President voor West-Europa, versterken en sturing  geven aan het gedreven team van 170 experts bij de Nederlandse entiteit van de wereldwijde speler in cybersecurity.

De Geus beschikt over uitgebreide kennis van de cyberbeveiligingsindustrie en leiderschapservaring bij Capgemini, KPMG, HP, KPN en PwC. Met de komst van De Geus zet Orange Cyberdefense de koers in om verder te groeien.

Kansen creëren voor organisaties

“Orange Cyberdefense gaat om het cree?ren van kansen voor organisaties. We gaan nieuwe vraagstukken van de klant tegenkomen en duidelijk maken wat cybersecurity hierin kan gaan bijdragen. Deze focus zal onze getalenteerde bestaande en toekomstige medewerkers in staat stellen om innovatief onze cyberdiensten te positioneren”, aldus Dennis de Geus.

De Geus woont in de buurt van Rotterdam, is in zijn vrije tijd fanatiek met reizen, enthousiast motorrijder en een echt familiemens met 2 dochters.