Witold Kepinski - 15 februari 2023

Nokia en Kyndryl breiden netwerk en edge computing alliantie uit

Nokia en Kyndryl breiden netwerk en edge computing alliantie uit image

Nokia en Kyndryl, leverancier van IT-infrastructuurdiensten, hebben een driejarige verlenging en uitbreiding aangekondigd van hun wereldwijde netwerk en edge-partnerschap, met een focus op het ontwikkelen en leveren van LTE- en 5G particuliere draadloze diensten en Industry 4.0-oplossingen voor klanten over de hele wereld.

Kyndryl en Nokia hebben in februari 2022 hun wereldwijde netwerk en edge computing-alliantie opgericht. Het partnerschap is sindsdien exponentieel gegroeid, met meer dan 100 actieve contacten met internationale ondernemingen, van advies of testen, tot pilots, tot volledige implementatie, in 24 landen.

Met een gedeelde visie en inzet om zakelijke en bedrijfskritische infrastructuurklanten te helpen hun digitale transformaties te versnellen met toonaangevende LTE en 5G particuliere draadloze netwerken, zijn 90% van de huidige opdrachten ondernemingen in de industriële productiesector, waaronder multinationale petrochemie, mijnbouw en hout en nutsbedrijven/energiebedrijven.

Lees meer hier.