Samenwerking LicenseWare & LicentiePro Belgie

30-01-2023 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Samenwerking LicenseWare & LicentiePro Belgie

Licenseware biedt software aan welke intelligentie aanbrengt aan software licenties van Microsoft & Oracle. Het stel Auditors in staat om hun werk te versnellen met enkele weken vanaf de baseline audit op Software farms.

Na de Software Audit & Rapportage kan de eindgebruiker er voor kiezen om het pakket aan te kopen en vervolgens makkelijker controle en inzicht te houden op zijn geïnstalleerde licenties. Het product gebruikt de reeds aanwezige, SCCM, MAptoolkit, RVTools etc om de juiste data op te halen.

LicentiePro België, bied deze software aan Sam organisaties en Eindgebruikers welke de voordelen van deze tool kunnen gebruiken. Tevens kunnen partners van Licenseware deelhebben aan de kennis van LicentiePro op het gebied van de aankoop van overtallige licenties, of het opvullen van gevonden licentietekorten op de meest efficiënte en goedkope manier.

LicentiePro, is Microsoftpartner en heeft jarenlange ervaring in zowel de Pre-owned volume licenties als mede ook de meer gebruikelijke licentiemethoden via het Microsoft-partnernetwerk waardoor de organisatie als geen ander in staat is alle mogelijk voorkomende licentie opties in ogenschouw te nemen.

Terug naar nieuws overzicht