Floris Hulshoff Pol - 27 januari 2023

Circet acquireert QubeGB

Circet acquireert QubeGB image

Circet acquireert QubeGB, de toonaangevende Britse aanbieder van installatie en onderhoud van telecommunicatienetwerken in huis, om zijn dienstenaanbod op de telecommarkt te versterken.

Met genoegen kondigen wij de overname door Circet van QubeGB aan, de toonaangevende Britse aanbieder van onderhoud van het telecomnetwerk in huis. Hierdoor zal de Circet Group haar dienstenaanbod op de Britse telecommarkt kunnen versterken.

Qube werd in 2007 opgericht door Raymond Kerr en Darren Bunker om gespecialiseerde technische diensten te leveren aan ISP's en grote telecombedrijven en heeft momenteel 700 mensen in dienst in het Verenigd Koninkrijk.

Circet en Qube hebben al een aantal telecombedrijven als klant, die nu zullen profiteren van de toegenomen mogelijkheden en expertise. De combinatie van de twee ondernemingen zal hen ook in staat stellen hun "last mile"-aanbod voor de aanleg van alternatieve en glasvezelnetwerken te versterken. Nu steeds meer huishoudens en bedrijven overgaan op 100% glasvezel, zal dit aanbod naar verwachting de groei van de installatiemarkt voor telecomnetwerken in het Verenigd Koninkrijk de komende jaren aanzienlijk stimuleren.

Door de combinatie van Qube en Circet ontstaat een telecomgigant die de Britse markt voor huis- en bedrijfsaansluitingen bedient.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024