Axelio neemt BEND over

19-01-2023 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Axelio neemt BEND over

Axelio neemt BEND over. Door de toevoeging van deze speler in CRM-oplossingen voor het onderwijs, non-profitorganisaties en het mkb wil Axelio haar klanten breder ondersteunen met het digitaliseren van hun onderneming.

De overname van BEND betekent voor Axelio een uitbreiding van haar CRM-activiteiten en haar positie als fullservice Microsoft-partner. In de afgelopen anderhalf jaar nam de groep ook de bedrijven Newminds (Dynamics 365 Business Central-specialist), Pixelzebra (Dynamics 365 CRM-specialist) en Xperit (Dynamics 365 Business Central-specialist) over. Door de krachten van deze partijen te bundelen kan Axelio haar klanten een breed scala aan Microsoft-oplossingen bieden die bijdragen aan verdere digitalisering van bedrijfsprocessen.

Reisgenoot

BEND is een CRM-specialist die met haar oplossingen op basis van Microsoft Dynamics 365 diverse universiteiten, hogescholen en mbo-scholen helpt met het verbeteren van hun processen. "Door BEND binnen onze Axelio-familie te verwelkomen kunnen wij de klanten van BEND aanvullende Microsoft-oplossingen en diensten bieden en kunnen we onze rol als reisgenoot op weg naar digitalisering nog beter vervullen voor onze klanten", zegt Frank van der Woude, CEO van Axelio. "We zijn in staat om klanten bij de hand te nemen, in het tempo dat bij hen past."

Van der Woude over BEND: "Het is een kleinschalig bedrijf dat omarmd wordt door grote en gerenommeerde onderwijsinstellingen, zoals Hogeschool Rotterdam en het Deltion College maar ook organisaties in het mkb en de non- profitsector zoals het RDW en NOM. BEND is een zeer ondernemende organisatie die haar kennis en expertise in Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement/CRM en Microsoft Power Apps weet te vertalen naar resultaatgerichte en gebruiksvriendelijke oplossingen. Als we die combineren met de oplossingen van de andere zusterbedrijven binnen onze groep, kunnen we de klanten van BEND een completer pakket van oplossingen en diensten bieden."

Continuïteit

Voor BEND betekent de overname door Axelio dat de continuïteit van haar dienstverlening gewaarborgd is. Bert Doedens, mede-eigenaar van BEND: ‘Wij zijn met onze mensen en oplossingen al jaren heel succesvol voor grote klanten. Dat brengt voor ons kleine team organisatorische uitdagingen met zich mee. Het lukte ons niet goed genoeg om die stappen zelf te zetten, want we zijn altijd met onze klanten bezig. Door onze aansluiting bij Axelio lossen we onze kwetsbaarheid op. We kunnen bovendien gebruikmaken van meerdere kennisdisciplines en die inzetten voor onze klanten."

Terug naar nieuws overzicht
Cloud