Pure Storage breidt het SLA-aanbod voor Evergreen//One verder uit

18-01-2023 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Pure Storage breidt het SLA-aanbod voor Evergreen//One verder uit

Pure Storage kondigt  naast een nieuwe service level agreement (SLA) voor energie-efficiëntie voor Evergreen//One, een aanhoudende groei van zijn abonnementsservices aan waaronder het Evergreen-portfolio.

De introductie van de nieuwe SLA vertegenwoordigt een energie-efficiëntiegarantie in de bedrijfsstorage-as-a-service markt en ondersteunt Pure Storage’s missie om klanten de duurzaamste storagetechnologie te bieden om hun doelen te bereiken.

Momentum hoogtepunten:

Evergreen//One energie-efficiëntie SLA: Na de introductie van de Pure1 Sustainability Assessment en de Energy Savings Visualizer om klanten te helpen hun CO2-voetafdruk drastisch te verminderen, garandeert de nieuwe Evergreen//One SLA energie-efficiëntie voor organisaties van elke grootte.

De energie-efficiëntie SLA stelt organisaties in staat om het maximale aantal Watts per tebibyte (TiB) te meten.

Als de gegarandeerde Watts/TiB niet worden gehaald, dan kunnen klanten service credits aanvragen en zal Pure Storage zonder extra kosten herstelacties uitvoeren, waaronder verdichting of consolidatie.

Groei van abonnementsservices: Door de toegenomen vraag van bestaande en nieuwe klanten naar Pure Storage’s abonnementsaanbod – waaronder de Evergreen portfolio (Evergreen//One, Evergreen//Forever, Evergreen//Flex), Pure

Cloud Block Store en Portworx - behaalde Pure Storage in het derde kwartaal van het fiscale jaar 2023:

Voor het eerst een jaaromzet van $1 miljard (ARR), een stijging van 30% op jaarbasis.

$244,8 miljoen aan inkomsten uit abonnementsservices, een stijging van 30% op jaarbasis.

De data storage sector heeft lang te maken gehad met een hoog energieverbruik, hoge kosten, korte technologische vernieuwingscycli, forklift upgrades, ongeplande downtime en de complexiteit van data storage in het algemeen.

Internationale bedrijven omarmen echter steeds vaker flexibele, op verbruik gebaseerde bedrijfsmodellen en moderne services. Deze modellen en services verhogen de waarde en de efficiëntie, maar dragen ook bij aan de algemene vermindering van de impact op het milieu.

Uit een recente IT Sustainability Impact Survey blijkt dat 86% van de duurzaamheidsprogramma managers erkent dat bedrijven hun duurzaamheidsdoelstellingen niet kunnen halen zonder het energieverbruik van hun technologie-infrastructuur aanzienlijk te verminderen. Organisaties kunnen hun duurzaamheidsdoelen echter niet goed aanpakken zonder een betrouwbare en consistente manier om het te meten.

Het wereldwijde partner ecosysteem van Pure Storage stelt Evergreen//One klanten in staat om te profiteren van continue innovatie, financiële flexibiliteit en operationele wendbaarheid. Klanten kunnen ook hun energie-efficiëntie verbeteren door Watts per TiB te meten. Hiermee kunnen duurzaamheidsdoelstellingen gehaald worden op de lange termijn.

Evergreen//One Milestones:

Pure Storage was in 2015 de eerste die met zijn Evergreen storage-programma begon in het nieuwe tijdperk van IT-eigendom door een echt abonnement op innovatie te leveren.

In 2018 introduceerde Pure Storage het eerste echte verbruiksgebaseerde model voor storage, Pure as-a-Service (nu Evergreen//One), dat de flexibiliteit van public cloud storage combineert met de veiligheid en prestaties van een all-flash infrastructuur.

Eind 2022 bereikte Pure Storage's subscription jaarsomzet (ARR) - ondersteund door de Evergreen Portfolio, Pure Cloud Block Store en Portworx - voor het eerst $1,0 miljard.

Met Evergreen//One kunnen klanten zich nu abonneren op vijf cruciale SLA's op enterprise-niveau, waaronder geen geplande downtime voor upgrades of onderhoud, 99,9999% uptime-garantie, een buffer van 25% van de storage-capaciteit ten opzichte van het gebruik, ongeëvenaarde storage-prestaties afgestemd op de serviceklasse en efficiëntie gemeten aan de hand van Watts per TiB.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

data, Storage