Microsoft maakt Azure OpenAI Service beschikbaar

18-01-2023 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Microsoft maakt Azure OpenAI Service beschikbaar

Microsoft heeft de algemene beschikbaarheid van Azure OpenAI Service aangekondigd. Dit vergroot de toegang tot grote, geavanceerde AI-modellen met extra zakelijke voordelen zo meldt Eric Boyd, Corporate Vice-President, AI-platform van Microsoft in een blog.

Boyd: "Grote taalmodellen worden snel een essentieel platform voor mensen om te innoveren, AI toe te passen om grote problemen op te lossen en zich voor te stellen wat er mogelijk is. Vandaag zijn we verheugd om de algemene beschikbaarheid van Azure OpenAI Service aan te kondigen als onderdeel van de voortdurende toewijding van Microsoft aan het democratiseren van AI en de voortdurende samenwerking met OpenAI."

Hij meldt verder: "Nu Azure OpenAI Service algemeen beschikbaar is, kunnen meer bedrijven toegang aanvragen tot de meest geavanceerde AI-modellen ter wereld, waaronder GPT-3.5, Codex en DALL•E 2, ondersteund door de vertrouwde mogelijkheden op ondernemingsniveau en een voor AI geoptimaliseerde infrastructuur van Microsoft Azure, om geavanceerde toepassingen te creëren. Klanten krijgen binnenkort ook toegang tot ChatGPT, een verfijnde versie van GPT-3.5 die is getraind en inferentie uitvoert op de Azure AI-infrastructuur, via Azure OpenAI Service."

Lees meer detals in de blog van Microsoft.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud