Witold Kepinski - 03 januari 2023

Quint heet vanaf nu Eraneos

Quint heet vanaf nu Eraneos image

Quint en Anchormen gaan vanaf heden door onder de naam Eraneos. Eraneos is ontstaan door een fusie van Quint Group, AWK Group en Ginkgo Management Consulting. Bij de fusie in 2021 is reeds aangekondigd dat de drie adviesbureaus op termijn onder één naam verder zouden gaan.

“De drie adviesbureaus werken al ruim anderhalf jaar succesvol samen,” zegt Maurice Boon, Managing Partner bij Eraneos. “Door gezamenlijk op te trekken is in korte tijd de slagkracht en het portfolio op het gebied van digitale transformaties al enorm vergroot. We zien dit nu al terug in nieuwe opdrachten die we in binnen- en buitenland gezamenlijk uitvoeren. De naamsverandering is de logische stap in deze samenwerking.”

Eraneos adviseert organisaties bij het vormgeven en implementeren van digitale transformaties. In Nederland telt Eraneos circa 250 medewerkers die actief zijn voor tal van opdrachtgevers binnen de zorg, overheid, financiële instellingen en andere sectoren.

Quint werd opgericht in 1992. Het van oorsprong Nederlandse adviesbureau is zowel nationaal als internationaal een bekende naam op het gebied van digitale strategie en transformaties. Anchormen, sinds een aantal jaar een dochterbedrijf van Quint, richt zich op Data & Artificial Intelligence.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024