Floris Hulshoff Pol - 21 december 2022

Dick Geheniau van TD SYNNEX blikt terug op Dutch IT Security Day

Het team van Dutch IT Channel en Executive People organiseerde op 1 december de Dutch IT Security Day in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Bezoekers kregen die dag inzicht in actuele cybersecurity trends en ontwikkelingen tijdens keynotes en breakout sessies. Witold Kepinski, hoofdredacteur van Dutch IT-channel, sprak met enkele aanwezigen, waar onder met Dick Geheniau, Business Unit Manager Security bij TD SYNNEX.

Cybersecurity is vandaag de dag een bedrijfsprioriteit. De Dutch IT Security Day bood IT-beslissers zoals een CIO, CISO, CDO of IT-manager, hun rol binnen organisaties te versterken en opnieuw vorm te geven. Ze leerden tijdens deze dag hun beveiligingsstrategie af te stemmen op business doelstellingen en via praktische sessies en paneldiscussies hun organisaties cyber resilient te maken.

Cybersecurity expert Erik Westhovens gaf tijdens de openingskeynote inzicht in actuele ransomware ontwikkelingen in de keynote 'Ransomwared'. Daarna volgende na de lunch een paneldiscussie over de resultaten van de Dutch IT Leaders Security Survey met CIO's en vertegenwoordigers van Veeam, Cloudian & Trend Micro en Smart Profile onder leiding van moderator Danny Frietman. Marcel de Boer van het bedrijf Hoppenbrouwers vertelde daarna hoe zijn bedrijf is omgegaan met een ransomware aanval.

Verder was er een Cybersecurity Best Practices paneldiscussie met Liesbeth Holterman (Cyberveilig Nederland), Astrid Oosenbrug (DIVD) en Dick Geheniau (TD SYNNEX). De afsluitende keynote was van Gartner Analist Wam Voster die actuele cybersecurity trends belichtte.

Wilt u alle nieuwe inzichten van de Dutch IT Leaders Security Survey 2022 lezen? Download dan hier het gehele rapport.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024