Floris Hulshoff Pol - 19 december 2022

DeepCool kiest Warbout Distributie als partner voor de BeNeLux

DeepCool kiest Warbout Distributie als partner voor de BeNeLux image

Op 1 december 2022 is Warbout Distributie BV door DeepCool aangesteld om de distributie van DeepCool merkproducten in de BeNeLux te starten. Warbout Distributie: “Wij zijn erg trots om deze samenwerking met DeepCool aan te gaan en kijken er naar uit om de eerste container met alle mooie computercomponenten en overige randapparatuur te mogen verwelkomen”.

Naast de merken die Warbout al voert op dit vlak zoals be quiet! Zalman, Akasa en Xilence maakt het Warbout Distributie tot één van de grotere spelers voor de Systeembouwers. Wij leveren voornamelijk aan webshops en systeembouwers, maar ook computershops weten ons prima te vinden!

DeepCool, opgericht in 1996 in Beijing – China, is een wereldwijd merk in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige computercomponenten waaronder CPU-koelers, pc-behuizingen, voedingen, randapparatuur en meer.

“We zijn verheugd dat wij met behulp van de bekwame mensen van Warbout ons volledige portfolio in de Benelux kunnen aanbieden en dat wij hiermee onze klanten kunnen laten profiteren van onze passie voor componenten. Verder zal de samenwerking met Warbout zorgen voor een constante beschikbaarheid van onze producten in de Benelux” zegt Jelle Mulder, regiomanager bij DeepCool”.