Floris Hulshoff Pol - 14 december 2022

ACES IT & ControlUp zorgen voor een betere gebruikerservaring

ACES IT & ControlUp zorgen voor een betere gebruikerservaring image

ACES IT en ControlUp zijn een partnership aangegaan. Primair doel van deze samenwerking is om organisaties te helpen met inzicht en grip op performance van de infrastructuur, (virtuele) werkplek en applicaties.

ACES IT Consultancy & Services is al ruim 26 jaar IT-consultancy partner binnen lokale overheden en bedrijven. ACES IT adviseert, levert, implementeert en beheert ICT-omgevingen, van datacenter (Cloud of Hybride), netwerk infrastructuur tot een virtuele werkplekomgeving.

ControlUpopgericht in 2008, stimuleert de wereld van werken op afstand door een Digital Employee Experience (DEX) Management Platform te leveren, dat is gebouwd om werken flexibeler en betrouwbaarder te maken. Of uw desktops nu fysiek of virtueel zijn, uw applicaties lokaal of SaaS zijn, ControlUp kan externe werkomgevingen optimaliseren vanuit het datacenter of vanuit de Cloud met een rijke, real-time zichtbaarheid over de gehele digitale werknemerservaring. ControlUp heeft zijn hoofdkantoor in Silicon Valley en R&D in Israël en ondersteunt meer dan 2.000 klanten

“IT-omgevingen worden meer verspreid en divers, werkplekken zijn niet meer locatie gebonden, daardoor is inzicht en grip op de gebruikerservaring steeds lastiger. ControlUp is een zeer uitgebreid, innovatief en uniek platform waar we naar onze mening al jaren op wachten. Daarom is ControlUp een waardevolle aanvulling op ons portfolio. Wij zijn van mening dat met ControlUp, naast dat er minder problemen zullen voorkomen, ze vooral snel worden gepinpoint/ opgelost en ontlasten we IT-afdelingen die qua bezetting steeds meer onder druk staan. We me opvalt is dat klanten tijdens een demo direct de meerwaarde van de oplossing voor hun organisatie zien", aldus Robbert Hoendervanger, Sales Manager ACES IT.