Qlik Cloud Data maximaliseert de impact van SAP-data

14-12-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Qlik Cloud Data maximaliseert de impact van SAP-data

Qlik introduceert een nieuwe suite van SAP Accelerators op Qlik Cloud Data Integration, het Enterprise Integration Platform-as-a-Service (eiPaaS) van het business analytics platform. De templates zijn geschikt om SAP-data inzichtelijk te maken: van real-time gegevensinvoer tot de levering van data die gereed is voor analyse en BI-dashboards in de cloud. Qlik Cloud ondersteunt klanten met het verminderen van kosten, risico's en time-to-value.

De introductie van SAP Accelerators op Qlik Cloud Data Integration ondersteunt de aanpak om SAP-data in datalakes en warehouses te integreren in Amazon Web Services (AWS), waardoor:

Data altijd is actueel zonder de SAP-bronsystemen te belasten met Qlik's geautomatiseerde change data capture (CDC), die de real-time invoer van SAP-data mogelijk maakt met een agentless en log-based aanpak.

Qlik automatisch een datapijplijn creëert, zodra SAP-data in Amazon Simple Storage Service (Amazon S3), Amazon EMR datalake, Amazon Redshift, Databricks, of Snowflake terechtkomt. Dit zorgt voor efficiënte modellering en maakt geautomatiseerde datalakes en warehouses mogelijk.

Data steeds meer tot leven komt via wendbare integraties, verbeterde modellen, op maat gemaakte KPI’s, en doelgerichte dashboards voor veelgebruikte oplossingaccelerators, zoals Order-to-Cash, Financial Analytics en Inventory Management.

Cloud

"Siemens Energy maakt gebruik van Qlik Data Integration, naast Snowflake en AWS, om onze cloud first-strategie te bevorderen", zegt Nicolas Legato, IT Project Manager bij Siemens Energy. "Met Qlik Data Integration kunnen we zowel SAP-data als gegevens uit andere bronnen, zoals Salesforce en Oracle, samenbrengen in ons Snowflake-warehouse. Zo zijn we in staat om tijdig beslissingen te nemen op basis van actuele informatie zonder onze operationele bedrijfssystemen te belasten."

"Onze klanten zijn actief in dynamische markten. Door real-time SAP-data te combineren met meerdere databronnen, versterken en verbeteren we de besluitvorming rondom belangrijke bedrijfsactiviteiten", aldus Itamar Ankorion, SVP Technology Alliances bij Qlik. "De integratie van SAP Accelerators in Qlik Cloud Data Integration biedt klanten de mogelijkheid om de waarde van SAP-data te maximaliseren en daarmee inkomsten en prestaties te stimuleren."

Qlik's SAP Accelerators voor Qlik Cloud Data Integration is nu beschikbaar voor Databricks en Snowflake

Terug naar nieuws overzicht

Tags

analytics, data, ERP