TD SYNNEX en Lenovo zetten in op ontwikkelen sales talent

05-12-2022
Deel dit artikel:

TD SYNNEX en Lenovo zetten in op ontwikkelen sales talent

TD SYNNEX, voorheen Tech Data, levert met Lenovo de meest betrouwbare datacenter oplossingen waar organisaties om vragen. Maar met de business-transformatie die aan de gang is, zien zowel TD SYNNEX als Lenovo, dat er bij partners veel kennis nodig is om klanten hier goed en gericht over te kunnen adviseren.
Hoe transformeert je klant bijvoorbeeld naar een cloud-organisatie met een veel groter aandeel online-business? Of hoe laat je data voor je werken en neem je sneller en beter onderbouwde beslissingen? En hoe ga je met de hoeveelheid data en opslag van die data om? Veiligheid, beschikbaarheid en flexibiliteit inzake toegang tot de data zijn onderwerpen waar organisaties graag over geïnformeerd willen worden om een succesvolle transformatie door te maken.

TD_SYNNEX_Logo_Black_PNG.png

Unknown.png

 

Sales is topsport en is continu in beweging door ontwikkelingen zoals hierboven genoemd. Dit heeft TD SYNNEX geïnspireerd om de sales-champs van een geselecteerd aantal Lenovo partners verder te ontwikkelen met een Masterclass ‘Strategisch Commercieel Talent’, die in 10 dagen wordt gegeven.

Remco Lauwerijssens, Business Development Manager van Lenovo bij TD SYNNEX zegt: ‘Door vaardigheden verder te ontwikkelen en zo het beste uit onze partner community te halen, kunnen partners met Lenovo server- en storageoplossingen nóg gerichter de volgende stap zetten in de transformatie van hun klanten naar de data-centered organisatie. Naast de behandeling van het Lenovo portfolio laten we in de Masterclass ook enkele alliantiepartners van Lenovo aan het woord om hun plek in de sales journey te verduidelijken’.

Kevin Eichelberg, Distribution Accountmanager bij Lenovo Nederland voegt daaraan toe: ‘Door de kennis en sales-gerelateerde competenties van de sales-champs nog verder te verbeteren, krijgt de klant precies dat aangeboden wat zijn organisatie echt verder helpt om voorop te lopen en competitief te zijn, door zijn data voor hem te laten werken met behulp van betrouwbare Lenovo servers- en storageoplossingen’.

De Masterclass wordt gegeven door Reinier Teurlings. Reinier is met ruim 25 jaar ervaring een autoriteit op het gebied van ontwikkeling van salestalent. Reinier zegt: ‘Iedereen is uniek en we respecteren dat door de deelnemers inzicht geven in hun persoonlijkheid en hoe dat effect heeft op de manier van werken en manier van verkopen. Waar ben je nu goed in en waar liggen ontwikkelpunten en hoe blijf je authentiek. We gaan leren met en van elkaar waarbij we stimuleren op het zelfdenkend vermogen te verhogen’. Na de Masterclass worden de sales-champs nog langer bijgestaan door middel van terugkomsessies.

TD SYNNEX is met de opzet van deze Masterclass klaar voor de next-step om samen met Lenovo de partner community te voorzien van de juiste ondersteuning.

Heb je ook interesse in de beste ondersteuning van jullie Lenovo business? Of wil je er kennis mee maken? Neem contact op met het Lenovo team van TD SYNNEX, via 088-1334462

Terug naar nieuws overzicht