Royal HaskoningDHV Twinn biedt digitale oplossingen

05-12-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Royal HaskoningDHV Twinn biedt digitale oplossingen

Royal HaskoningDHV heeft Twinn gelanceerd, een nieuw merk voor digitale oplossingen, dat organisaties helpt kansen en risico's te beheersen om beter geïnformeerde strategische en operationele beslissingen te nemen.

Erik Oostwegel, CEO van Royal HaskoningDHV: “In de huidige zakelijke omgeving hebben organisaties behoefte aan efficiënte en effectieve manieren om de complexe wisselwerking tussen hun fysieke en digitale wereld te begrijpen. Door de combinatie van software, data en diepgaande domeinexpertise helpt Twinn bij het beantwoorden van vragen die specifiek zijn voor de dynamiek in de sector. Verder biedt het bruikbare inzichten voor het overwinnen van uitdagingen op het gebied van duurzaamheid, veerkracht en digitale transformatie.”

Twinn brengt Royal HaskoningDHV's portfolio van toonaangevende software- en dataoplossingen samen, waaronder erkende merken als Aquasuite, Smart Mooring, Lanner, Ambiental, Uptime en Ensis. Het zal voortbouwen op de diepgaande domeinexpertise van Royal HaskoningDHV om oplossingen te bieden in meerdere sectoren, waaronder financiële dienstverlening, waterbedrijven, industrie, energie, maritiem en logistiek.

Terug naar nieuws overzicht