Fortinet lanceert FortiGate Cloud-Native Firewall in Amazon Web Services

05-12-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Fortinet lanceert FortiGate Cloud-Native Firewall in Amazon Web Services

Fortinet, speler in uitgebreide, geïntegreerde en geautomatiseerde oplossingen voor cyberbeveiliging, maakt de beschikbaarheid bekend van zijn FortiGate Cloud-Native Firewall (FortiGate CNF) in Amazon Web Services (AWS).

Het gaat om een next-generation firewall-dienst van grootzakelijke kwaliteit die speciaal voor AWS-omgevingen is ontwikkeld. FortiGate CNF maakt gebruik van de door artificial intelligence ondersteunde Security Services van FortiGuard voor het bieden van real-time detectie van, en bescherming tegen interne en externe cyberbedreigingen. De dienst wordt ondersteund door FortiOS, dat consistente netwerkbeveiliging van omgevingen in AWS en op locatie waarborgt.

FortiGate CNF biedt organisaties de mogelijkheid om het beheer van hun netwerkbeveiliging over te laten aan Fortinet, zodat ze hun aandacht op hun kerncompetenties kunnen richten. De dienst biedt hen de mogelijkheid om effectieve beveiligingsregels toe te passen om hun bedrijfskritische applicaties en data te beschermen.

FortiGate CNF biedt kant-en-klare ondersteuning voor AWS en is per direct beschikbaar in AWS Marketplace. De dienst biedt organisaties directe toegang tot de door AI ondersteunde Security Services van FortiGuard. Deze bieden bescherming van grootzakelijke kwaliteit, zoals mechanismen voor URL-filtering en DNS-filtering, een indringerpreventiesysteem (IPS) en bewaking van het applicatieverkeer.

Terug naar nieuws overzicht
Security