Martijn Goudswaard is Managing Director Vibe Group Nederland

Martijn Goudswaard

04-12-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Martijn Goudswaard is Managing Director Vibe Group Nederland

Martijn Goudswaard (foto) is benoemd tot Managing Director van Vibe Group Nederland. Goudswaard vervulde de afgelopen 17 jaar diverse topmanagement rollen bij Page Group, waarvan de laatste vier jaar als Managing Director.

“Martijn brengt veel kennis en ervaring mee. Daarnaast past zijn persoonlijkheid, ambitie en uitstraling perfect bij ons Vibe DNA en onze winnaarsmentaliteit. Ik ben zeer verheugd Martijn bij Vibe Group te mogen verwelkomen en kijk enorm uit naar onze samenwerking”, zegt Mennold Leijerzapf, Vibe Group CEO.

“De afgelopen jaren hebben we het topmanagement van Vibe Group flink versterkt. We zijn er trots op dat na Johan Bogaard (voormalig CFO USG People NL) en Mennold Leijerzapf (voorheen EMEA board member bij Sthree plc.) nu ook Martijn Goudswaard als kopstuk uit de recruitmentbranche is toegevoegd aan Vibe Groups directie. We zijn er van overtuigd dat we met hem een nog sterkere speler op de Nederlandse Staffing & Consulting markt zullen worden”, zeggen Daniël Visser en Bernd van Baars, Founders Vibe Group over de aanstelling van Goudswaard. Goudswaard voegt toe: "Ik vind het geweldig om deze nieuwe uitdaging en verantwoordelijkheid aan te gaan. Vibe Group is een gretige en levendige organisatie die in 12 jaar tijd is uitgegroeid tot multinational met meer dan 390 medewerkers en 1550 IT-consultants. Ik kan niet wachten met Vibe Group Nederland maximaal bij te dragen aan verdere groei."

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People