Cryptobeurs Bitfront sluit zijn deuren

01-12-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Cryptobeurs Bitfront sluit zijn deuren

Cryptobeurs Bitfront sluit zijn deuren. Het bedrijf benadrukt dat het besluit geen verband houdt met de problemen bij andere cryptobedrijven die momenteel spelen.

Bitfront is onderdeel van het Japanse social media-bedrijf LINE. Het bedrijf meldt in een verklaring op zijn website een gefaseerde sluiting door te voeren. "Bitfront is opgericht om gebruikers in staat te stellen hun digitale bezittingen veilig op te slaan en vrij te verhandelen. Vanaf het begin hebben wij onze best gedaan een leider in de blockchain-industrie te zijn", schrijft het team van Bitfront. "Ondanks onze inzet om de uitdagingen in deze snel ontwikkelende sector te overwinnen, hebben we helaas moeten vaststellen dat we Bitfront moeten sluiten voor het verder laten groeien van het LINE blockchainecosysteem en de LINK token economie.

Het bedrijf benadrukt het besluit te nemen in het belang van het LINE blockchainecosysteem, en dat het besluit geen verband houdt met de recente problemen bij andere cryptopartijen. Ook biedt Bitfront zijn excuses aan gebruikers van de Bitfront-diensten. Meer informatie is hier beschikbaar.

Terug naar nieuws overzicht