Sander Odijk benoemd tot Managing Director Visma Connect

Sander Odijk

02-12-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Sander Odijk benoemd tot Managing Director Visma Connect

De 50-jarige Sander Odijk (foto) is per 1 december benoemd tot Managing Director bij softwareleverancier Visma Connect. In zijn rol gaat Odijk bijdragen aan de positie van Visma Connect partner als partner voor informatie-uitwisseling bij bedrijven en de overheid. Het gaat daarbij om verantwoordingsrapportages, het optimaliseren van informatiestromen en integraties.

Odijk is na zijn studie bedrijfskunde altijd aan het werk geweest als professional in de IT sector. In 2000 startte hij bij Visma | Raet waar hij sinds 2008 lid was van het leiderschapsteam. Bij Visma | Raet vervulde hij diverse rollen op het gebied van sales, BPO services, business development en M&A. Afgelopen jaren gaf Odijk als Director Sales, Marketing & Partnerships leiding aan het commerciële team.

'Visma familie verder uitbouwen'

Odijk over zijn nieuwe functie: “Ik kijk ernaar uit om dit mooie bedrijf binnen de Visma familie verder uit te bouwen en te werken aan duurzame, winstgevende groei. Hierbij is de kennis & kunde van het team cruciaal. Ik heb dan ook heel veel zin om samen met het Visma Connect team vorm te geven aan de toekomst van dit mooie bedrijf.”

Eerder dit jaar won Visma Connect de gegevensstromen tender van de Belastingdienst. Recent maakte Logius bekend dat Visma Connect de komende drie jaar blijft werken aan het onderhouden en beheren van de Digipoort. Sander Odijk volgt Kim Andersen op, die zijn carrière voortzet bij twoday in zijn geboorteland Denemarken.

Terug naar nieuws overzicht