Annelore Buijs wordt managing director van Cegeka Nederland

01-12-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Annelore Buijs wordt managing director van Cegeka Nederland

Cegeka stelt Annelore Buijs (foto) vanaf 1 januari 2023 aan als nieuwe managing director van de IT-groep in Nederland. Annelore zal zich concentreren op het verstevigen en het verder uitbouwen van de marktpositie van Cegeka in Nederland. Annelore Buijs heeft meer dan 20 jaar ervaring in directie en leidinggevende functies in sectoren als telecom, technologie, verzekeringen en gezondheidszorg.

Annelore Buijs heeft de nodige expertise opgebouwd in het aansturen en ontwikkelen van organisaties. Daarnaast zal ze haar commerciële business-to-business en brede ervaring op vlak van customer service inzetten voor de toekomstige groei van Cegeka in Nederland.

“Ik ben verheugd dat Annelore Cegeka binnenkort gaat versterken. Annelore brengt als managing director waardevolle expertise mee om de organisatie in Nederland, wat voor Cegeka de 2e thuismarkt is, verder te laten groeien. Ik ben ervan overtuigd dat we met haar komst de weg kunnen inslaan om van Cegeka een nog belangrijkere speler in Nederland te maken en om onze klanten – in close cooperation - te helpen in hun verdere digitalisering”, zegt Stijn Bijnens, CEO van Cegeka.

 “De groei die Cegeka internationaal – en in Nederland in het bijzonder – het afgelopen jaar realiseerde, is knap. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om mijn schouders te zetten onder het succesverhaal van de organisatie en de medewerkers en de klanten snel te ontmoeten”, zegt Annelore Buijs, toekomstig managing director van Cegeka Nederland.

Annelore Buijs (49) komt over van Medipoint, waar ze de rol van managing director vervulde. Daarvoor was ze VP Customer Operations BU Retail bij Worldline Global en Managing Director bij Dixons Carphone. Annelore startte haar carrière bij het Nederlandse telecombedrijf KPN, waar ze verschillende posities bekleedde en doorgroeide tot VP Customer Service Integration & Operations.

“De groei die Cegeka internationaal – en in Nederland in het bijzonder – de afgelopen jaar realiseerde, is knap. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om mijn schouders te zetten onder het succesverhaal van de organisatie en de medewerkers en de klanten snel te ontmoeten”, zegt Annelore Buijs.

Terug naar nieuws overzicht