Witold Kepinski - 26 november 2022

C-Facts sluit distributie overeenkomst met Ingram Micro Cloud

C-Facts sluit distributie overeenkomst met Ingram Micro Cloud image

C-Facts - Cloud Cost Management is verheugd aan te kondigen dat het een wereldwijde distributieovereenkomst is aangegaan met Ingram Micro Cloud. C-Facts Cloud Cost Management-services zullen binnenkort beschikbaar zijn op de wereldwijde Ingram Micro Cloud Marketplace.

Naarmate bedrijven, en met name ondernemingen, steeds meer cloudservices blijven transformeren en gebruiken, wordt het voor hen steeds belangrijker om het gebruik en de kosten van de cloud te bekijken, volgen en analyseren, per locatie, afdeling of project.

"C-Facts Cloud Cost Management geeft zakelijke inzichten en automatiseert doorbelasting naar specifieke landen, afdelingen, projecten, applicaties en andere kostenplaatsen. Met de C-Facts-dashboards die relevante inzichten bieden, kunnen CFO's hun clouduitgaven beheersen, het cloudgebruik optimaliseren en de kosten enorm verlagen. We zijn verheugd om de mogelijkheden van C-Facts naar Ingram Micro Cloud's Marketplace te brengen en Managed Service Providers over de hele wereld in staat te stellen de voordelen van Cloud Cost Management naar hun eindklanten te brengen", aldus Martijn van Zoeren, ceo van C-Facts.

C-Facts biedt één overzicht voor cloudgebruik en -kosten voor alle Ingram Micro Cloud Partners. Bovendien kan de partner al zijn klanten voorzien van een gebruiksvriendelijk dashboard. Zakelijke klanten hebben in de eerste plaats te maken met de complexiteit rond de verspreiding van het gebruik van de openbare cloud door hun organisaties met een gebrek aan inzicht in de kosten van de cloud.