Codeinceps Group breidt digitaal imperium uit

26-11-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Codeinceps Group breidt digitaal imperium uit

Cloudsecuritybedrijf NextFence voegt zich bij de formatie van Codeinceps Group, de co-innovator en incubator die sinds 2021 gaat voor maximale groei. Met deze tactische zet speelt de groep zich verder in de kijker als Nederlands meest ondernemende partner in digitale transformatie.

Buy and build

Waar met de lancering van Codeinceps Group simultaan drie digitale participaties opstonden, breidt het collectief nu uit. In NextFence zien zij geen bedreiging, maar juist een kans. Zo vult NextFence’s geautomatiseerde én schaalbare eigen engine op basis van Microsoft-technologie de diensten van de bestaande participatie Eight Security perfect aan. Een voorgenomen eenwording sluit verdere onderlinge concurrentie uit en versterkt dankzij synergievoordelen hun marktpositie binnen cybersecurity. Tevens krijgt de beoogde buy-and-build-strategie van de groep hiermee steeds meer vorm.

Alles valt op z’n plek

De uitbreiding vraagt om een inspirerend nieuw onderkomen. In de Rotterdamse coworking Cambridge Innovation Centre (CIC) aan het Stationsplein vindt deze impactvolle groep hun definitieve thuishaven. Een logische keuze gezien de directe link met een van ‘s werelds meest prestigieuze technische universiteiten MIT en de nabijheid van de TU Delft; dé plekken om aanstormend digitaal talent te scouten. Dat de innovatiehub dezelfde kernwaarden - work en play - deelt, maakt de cirkel rond.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

startup, Cloud
Cloud