VMware Fusion 13 is nu beschikbaar voor Intel en Apple Silicon Macs

23-11-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

VMware Fusion 13 is nu beschikbaar voor Intel en Apple Silicon Macs

VMware Fusion 13 is nu beschikbaar voor Intel en Apple Silicon Macs. "Na jaren van voortdurende ontwikkeling en verschillende technische previews, zijn we klaar om Windows 11 en meer naar zowel Intel- als Apple Silicon Macs te brengen met de nieuwste hoofdversie van VMware Fusion. Laten we snel kijken naar wat er nieuw is in Fusion 13", zo meldt VMware.

VMware meldt: ""Op zowel Intel als Apple Silicon biedt Fusion 13 ondersteuning voor virtuele Windows 11-machines. Om ondersteuning te krijgen voor de systeemvereisten van Windows 11 en toch krachtige virtuele machines te bieden, moesten we innoveren. We hebben een nieuw Virtual Trusted Platform Module (2.0)-apparaat geleverd dat wordt herkend als een geldige TPM, en een nieuwe versleutelingsmethode om die TPM te ondersteunen.

Op Intel Macs merk je volledige ondersteuning voor Windows 11 met VMware Tools die host-guest-interacties mogelijk maken, zoals Drag & Drop of Copy & Paste, evenals gedeelde mappen en USB- en camera-apparaatpassthrough.

Op Apple Silicon hebben we onze eerste reeks functies voor Windows 11 on Arm geïntroduceerd. In deze release biedt VMware Tools virtuele graphics en netwerken, en er komt nog meer aan. Met gecertificeerde en ondertekende stuurprogramma's ziet Windows 11 er fantastisch uit en past u de resolutie aan naar 4K en hoger!
Merk op dat Fusion op Apple Silicon de Arm-variant van Windows 11 moet uitvoeren en de x86/Intel-versie van Windows niet ondersteunt.

Voor gebruikers die echter meer traditionele win32- en x64-apps willen uitvoeren, heeft Windows 11 on Arm ingebouwde emulatie om die applicaties uit te voeren die zijn gecompileerd voor Intel/AMD, en als proces op gebruikersniveau hebben onze tests ons aangetoond dat dit werkt ' uit de kast'."

Terug naar nieuws overzicht