Floris Hulshoff Pol - 16 november 2022

Xebia neemt Netlink Digital Solutions Group over

Xebia neemt Netlink Digital Solutions Group over image

IT-consultancybedrijf Xebia heeft Netlink Digital Solutions Group (NDS) overgenomen van Netlink Software Group Amerika (Netlink). Dit is een IT-organisatie die gevestigd is in Detroit, Verenigde Staten. NDS is een  leverancier van ‘low code’-diensten voor digitale transformatie, met name gericht op het OutSystems-platform.

De volledige end-to-end low code-diensten voor digitale transformatie (DevOps, QA/QC en managed services) behoren tot de belangrijkste redenen om Netlink Digital Solutions toe te voegen aan het portfolio. Daar komt de volwassen en sterke OutSystems Practice bovenop. NDS heeft meer dan 10 jaar ervaring in het leveren van diensten via het OutSystem low code-platform. Momenteel beschikt het wereldwijd over de meeste gecertificeerde OutSystems-professionals.

De organisatie won vier partner van het jaar awards op rij naast verschillende andere technologie- en innovatieawards. NDS is een van de weinige OutSystems-partners die gecertificeerde training biedt. Tot nu toe trainde de organisatie meer dan 700 OutSystems-professionals over de hele wereld.