McLaren Racing op het high tech Dell Technologies Forum 6 december, DeFabrique Utrecht

Dan Keyworth, Director of Business Technology

14-11-2022 | door: Blog
Deel dit artikel:

McLaren Racing op het high tech Dell Technologies Forum 6 december, DeFabrique Utrecht

Na twee jaar virtueel gaat het Dell Technologies Forum in 2022 weer fysiek naar DeFabrique in Utrecht op 6 december vanaf 11:00 uur. Dit is het grootste Dell evenement van het jaar, waar alle technologische innovaties van het bedrijf aan bod komen.

2022_10_28_DTF_Utrecht_100.gif

Of het nu gaat om een multi-cloudstrategie die as-a-service wordt geleverd, gemoderniseerde en veilige technologieën of om AI-besluitvorming die de edge mogelijk maakt, u vindt het op het Dell Technologies Forum.

De keynote wordt gehost door Isabel Moll, VP & Algemeen Directeur Dell Technologies Nederland, samen met Adrian McDonald, President Dell Technologies EMEA. Als closing keynote staat er niemand minder dan Dan Keyworth, Director of Business Technology bij McLaren Racing op het podium. Dan neemt u mee in de Formule 1 die datagestuurd is. Hoe technologie en innovatie de F1 versnelt en hoe nieuwe technologieën in de F1 bijdragen aan duurzame innovatie in de auto- industrie.

Uiteraard zijn er ook weer verschillende breakout-sessies met thema’s waar veel organisaties mee bezig zijn:

  • Multi-cloud and As-a-service
  • Future of Work
  • Modern Data Center & Edge
  • Security

Extra aandacht wordt besteedt aan de security vraagstukken waar veel organisaties mee worstelen, maar ook diversity & inclusion is een hot topic. Er zijn diverse sprekers, paneldiscussies en rondetafelsessies waar deze en andere onderwerpen voorbij komen.

Daarnaast is er een expo waar een verzameling is te vinden van diverse Dell-oplossingen en producten, maar ook Dell-partners. Voor inspiratie kunt u dit jaar terecht op de innovation village. Een samensmelting van innovaties, startups en scale-ups. Hier ziet u de technologie van morgen en worden inspirerende lezingen gegeven, onder andere over het onderwerp “een verantwoorde toekomst met AI om menselijke vooruitgang te stimuleren'” door Christina Zaga van Universtiteit Twente. Een inspirerend en tot nadenken stemmend gesprek over AI en robotisering en hoe je daar in de toekomst(en) op een verantwoorde manier mee om kunt gaan. Van Mercy Ships, de indrukwekkende drijvende ziekenhuizen, laat Jonathan Dyson zien hoe IT-technologie overal ter wereld wordt ingezet om mensen de nodige zorg te verlenen.

Vanaf 17:15 uur wordt de dag afgesloten met een netwerkborrel, waar u kunt napraten met uw peers. Genoeg redenen dus om aanwezig te zijn op dit high-tech evenement op dinsdag 6 december. Check vandaag nog de volledige agenda en de sprekers op de Dell Technologies Forum website en registreer u direct gratis.

Terug naar nieuws overzicht