Witold Kepinski - 11 november 2022

Arrow voegt Oracle Cloud Infrastructure Services toe aan ArrowSphere

Arrow voegt Oracle Cloud Infrastructure Services toe aan ArrowSphere image

Arrow Electronics, een lid van Oracle PartnerNetwork (OPN), heeft zijn samenwerking met Oracle uitgebreid en Oracle Cloud Infrastructure (OCI)-services toegevoegd aan zijn ArrowSphere-aanbod. Volgens de overeenkomst krijgen betrokken channel partners in EMEA toegang tot een reeks Oracle Cloud-services, waaronder opslag, rekenkracht, database en analyse.

De moderne cloud van de volgende generatie van Oracle is speciaal gebouwd en geoptimaliseerd om ondernemingen te helpen hun meest veeleisende workloads veilig uit te voeren. Met een unieke architectuur en mogelijkheden helpt OCI bij het leveren van beveiliging, prestaties en kostenbesparingen.

Over de nieuwe overeenkomst zei Eric Nowak, president van Arrow's enterprise computing-oplossingenbedrijf in EMEA: "Onze relatie met Oracle omvat meer dan twee decennia en het toevoegen van OCI-services aan ArrowSphere is de volgende logische stap. We doen er alles aan om onze klanten te helpen hun cloudactiviteiten te laten groeien, en deze producten combineren de flexibiliteit en kostenvoordelen van een openbare cloud met de voorspelbaarheid, beveiliging en controle van een on-premises omgeving. Onze klanten willen gemakkelijke toegang tot cloudoplossingen, en ArrowSphere levert door de complexiteit weg te nemen en de verbinding tussen cloud- en 'as-a-service'-providers, channelpartners en eindgebruikers te vereenvoudigen.”

"De aankondiging van vandaag met Arrow Electronics biedt klanten meer keuze en flexibiliteit bij het gebruik van de cloud om hen te helpen hun meest dringende en complexe zakelijke problemen op te lossen", zegt Havovi Yazdabadi, vice-president van EMEA-technologieallianties en channel bij Oracle. “OCI exploiteert momenteel 33 commerciële regio's en zeven overheidsregio's, naast meerdere speciale en nationale veiligheidsregio's. Door OCI-services beschikbaar te maken voor het cloudkanaalnetwerk van Arrow zullen meer klanten dan ooit toegang krijgen tot de cloud.”

ArrowSphere helpt channelpartners bij het beheren, differentiëren en schalen van hun cloudactiviteiten. De marktplaats omvat alle toonaangevende hyperscale-providers, evenals openbare en particuliere IaaS-, PaaS-, SaaS- en cloudsoftwareaanbiedingen. Het platform biedt end-to-end cloud-levenscyclusbeheer met functies zoals geautomatiseerde levering, uitgebreide factureringsintegratie, rapportage en voorspellende analyses. ArrowSphere biedt ook geïntegreerde DevOps en aanpasbare storefronts waarmee eindklanten hun eigen transacties kunnen beheren.

Arrow Electronics werkt al meer dan 20 jaar samen met Oracle. Het biedt een groot aantal speciale services die klanten helpen bij het op de markt brengen, verkopen en implementeren van OCI-services, evenals speciale trainingsprogramma's om ervoor te zorgen dat klanten de meeste waarde kunnen halen uit hun overstap naar Oracle Cloud.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024