Witold Kepinski - 09 november 2022

Celonis pakt uit met nieuwe toepassingen

Celonis pakt uit met nieuwe toepassingen image

Celonis Celosphere 2022 is in volle gang. Tijdens dit evenement doet Celonis diverse aankondigingen. Hieronder een samenvatting van het belangrijkste nieuws. 

Celonis onthult de eerste Process MRI en breidt Execution Management uit

Celonis lanceert Celonis Process Sphere en Celonis Business Miner - een generatie van nieuwe mogelijkheden die de process mining industrie volledig opnieuw uitvindt. Met de nieuwe Celonis Process Sphere worden krachtige, nieuwe mogelijkheden geïntroduceerd die de volledige scope van alle bedrijfsfactoren opnemen in procesanalyse, diagnose en herstel. Gebruikers hebben nu inzicht in alle onderling gerelateerde process MRI-elementen die bedrijven een volledig beeld van de kansen en problemen bieden.

Celonis en Emporix presenteren nieuw Commerce Execution Platform (CXP)

Celonis en Emporix onthullen het Emporix Execution Platform (CXP). Met dit nieuwe aanbod kunnen bedrijven nu alle aspecten van commerce orchestration optimaliseren, zonder de onderliggende ERP of supply chain systemen aan te raken. Het Emporix Commerce Execution Platform (CXP) biedt transparantie en context aan de B2B-interacties en hoe dit moet worden verwerkt.

Celonis lanceert inflatiebestrijdende apps: verhoogd werkkapitaal, verlaagd kosten

Celonis onthult nieuwe apps die helpen met collections management, creditmanagement en dispute management. Deze apps zijn ontworpen om debiteurenadministratie te optimaliseren, en kunnen ze bedrijven helpen om hun werkkapitaal te verhogen en kosten te verlagen. Ze helpen klanten met het bestrijden van de inflatiedruk, kapitaalbehoud, en vermindering van werkkapitaal.

Celonis gaat de strijd aan tegen CO2-impact met nieuwe duurzaamheidsoplossingen

Celonis lanceert vandaag twee nieuwe apps die klanten ondersteunen met het verminderen van koolstofuitstoot, tijd- en kostenbesparing, en de verbetering van duurzaamheid in de supply chain. Deze apps zijn ontwikkeld in samenwerking met Celonis-partners Climatiq, IntegrityNext en EcoVadis.

Celonis en zijn duurzaamheidspartners zetten zich gezamenlijk in voor de Celonis-strategie. Ze willen de koolstofimpact van bedrijven verminderen en hen op een duurzame manier laten werken door inefficie?nte processen te elimineren. De visie van Celonis is gebaseerd op het integreren van verduurzaming in de dagelijkse procesoperaties voor alle klanten en partners.

Celonis en EcoVadis zorgen voor duurzame inkoopprocessen

Celonis gaat samenwerken met EcoVadis, 's werelds meest vertrouwde platform voor duurzaamheidsbeoordelingen, om zakelijke inkoopprocessen duurzamer maken. Celonis gaat de duurzaamheidsbeoordelingsgegevens van EcoVadis integreren in zijn Execution Management System (EMS).

Door deze samenwerking krijgen bedrijven inzicht in de duurzaamheidsprestaties van hun leveranciers. Door het dashboard zien ze direct hoe hun leveranciers scoren op alle belangrijke gebieden van duurzaamheid, waaronder milieucriteria (koolstof- en ecologische voetafdruk), sociale en arbeidspraktijken, en ethische aspecten.

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei