Insight beschikt over alle zeven Microsoft Solution Partner Designations

01-11-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Insight beschikt over alle zeven Microsoft Solution Partner Designations

IT-adviseur en solutions integrator Insight heeft alle mogelijke Microsoft Solution Partner Designations behaald. Dit is inclusief de zevende Designation voor Microsoft Cloud, die alleen wordt toegekend aan bedrijven die alle andere zes Designations bezitten.
 
De Designations demonstreren Insight's mogelijkheden voor het leveren van klantensucces in alle Microsoft-oplossingsgebieden: Business Applications, Data & AI, Digital & Application Innovation, Modern Work, Security, Infrastructure Azure en Microsoft Cloud. Binnen deze designations behaalde Insight tot op heden 12 specialisaties. Het bedrijf toont hiermee zijn technische expertise en de succesvolle levering van oplossingen en services op basis van Microsoft-technologie aan.

Designations

Factoren als prestaties, vaardigheden en klantensucces bepalen de Designations, die worden toegekend door Microsoft. In oktober 2022 verving Microsoft zijn oude goud- en zilvercompetenties voor partners met deze nieuwe onderscheidingen, Designations, per specifiek oplossingsgebied. Hetgeen aansluit bij hoe Microsoft de markt benadert.

Karen McLaughlin, SVP, EMEA Solutions en Global CoE bij Insight: "Als Microsoft-partner voor meer dan 30 jaar weerspiegelt dit de geweldige samenwerking die we hebben opgebouwd en getuigt deze verdienste van het harde werk en de toewijding van onze Insight-teammates. Insight heeft een reputatie opgebouwd voor het ondersteunen van organisaties bij het bereiken van hun bedrijfsdoelen en het maximaliseren van hun investeringen in mensen, processen en technologie in combinatie met onze end-to-end benadering van cloudtransformatie. Deze Designations versterken onze toewijding om de toonaangevende solutions integrator te zijn en onze klanten te ondersteunen tijdens hun digitale reis.”

Terug naar nieuws overzicht
Security