Floris Hulshoff Pol - 28 oktober 2022

Armis kondigt APEX Manage Program aan

Armis kondigt APEX Manage Program aan image

Armis, aanbieder op het gebied van asset visibility en cybersecurity, kondigt het Armis Partner Experience (APEX) Manage Program aan, een speciaal ontwikkeld partnerprogramma voor Managed Service Providers (MSP's) en Managed Detection and Response Providers (MDR's).

Het APEX Manage Program bouwt voort op het APEX Program dat Armis een jaar geleden lanceerde en is bedoeld om dienstverleners te ondersteunen met uitgebreidere en moderne mogelijkheden voor het ontwikkelen van diensten voor cyberonderzoek, -detectie, -dreigingsonderzoek en -herstel voor elke type asset in elke omgeving.

Het aantal bedrijven dat het afgelopen jaar aan het APEX Program heeft meegedaan is aanzienlijk gegroeid. De diensten van Armis zijn nu in meer dan honderd landen wereldwijd beschikbaar. Sinds de oprichting van Armis zijn meer dan 2.000 verkoop- en technische professionals opgeleid en gecertificeerd.

Meer informatie over het Armis Partner Experience Manage Program is te vinden op: https://www.armis.com/partner-programs/

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024