Witold Kepinski - 17 oktober 2022

DataStax en Intel werken samen rond Apache Cassandra en Pulsar

DataStax en Intel werken samen rond Apache Cassandra en Pulsar image

DataStax, een realtime databedrijf, heeft een strategische samenwerking aangekondigd met Intel om de prestaties te verbeteren van technologieën die zijn gebouwd op de open source Apache Cassandra- database en de Apache Pulsar  messaging en streamingtechnologie op de nieuwste Intel Xeon Scalable-processors.

De bedrijven zijn van plan om bedrijfs- en cloudoplossingen te leveren die zijn gebaseerd op deze krachtige open source-projecten en om verbeteringen bij te dragen aan de respectieve open source-projecten.

DataStax is geselecteerd voor het Intel Disruptor Initiative , waar Intel samenwerkt met geselecteerde bedrijven die de grenzen van innovatie verleggen.

"Cassandra drijft veel van 's werelds meest veeleisende workloads aan en Intel is altijd een groot voorstander geweest van het Cassandra-project", zegt Ed Anuff, Chief Product Officer van DataStax. " We zijn verheugd om met Intel samen te werken om de prestaties van zowel Cassandra- als Pulsar-gebaseerde services verder te optimaliseren op Intel's krachtige technologieën."

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024