Wouter Hoeffnagel - 14 oktober 2022

Remote maakt Remote API beschikbaar voor klanten

Remote maakt Remote API beschikbaar voor klanten image

Remote, gespecialiseerd in het opbouwen, beheren en ondersteunen van wereldwijde, verspreide personeelsbestanden, maakt de Remote API beschikbaar voor al haar klanten. Bedrijven kunnen hiermee aangepaste integraties ontwikkelen om hun werknemers- en contractantgegevens veilig te synchroniseren tussen Remote en een HR-tool naar keuze. Zo worden efficiëntere, geautomatiseerde processen mogelijk, die het gemakkelijker maken om teams te werven en mensen in dienst te nemen buiten de bestaande grenzen.

Klanten gebruiken het Remote-platform voor het beheer van onboarding, loonlijsten, secundaire arbeidsvoorwaarden, naleving, aandelen, overplaatsing en andere diensten voor werknemers en contractanten. Remote bedient hiermee klanten in 150 landen. Werkgevers gebruiken Remote, naast verschillende interne tools en tools van andere leveranciers, onder meer voor het beheer van dossiers en de uitvoering van HR- en loonlijstprocessen voor hun nieuwe wereldwijde personeelsbestand. De Remote API elimineert datasilo's en dubbele processen door klanten toegang te geven tot hun Remote-gegevens, zodat ze integraties en datasynchronisaties kunnen maken met hun keuze voor systemen.

Zelf integraties op maat bouwen

Deze vernieuwingen bouwen voort op Remote's eerdere lancering van de first-to-market API voor wereldwijde tewerkstelling in maart 2022. Met deze API konden platformpartners de diensten en gegevens van Remote rechtstreeks in hun platforms integreren. Het toegankelijk maken van de Remote API voor klanten betekent dat organisaties nu zelf integraties op maat kunnen bouwen.

"Steeds meer bedrijven schakelen over op wereldwijd verspreide teams om groei te versnellen, maar lopen vast door bureaucratie en repetitieve taken. Bij Remote streven we ernaar om HR- en loonlijsttools te automatiseren zodat bedrijven wereldwijde werving kunnen vereenvoudigen", aldus Job van der Voort, CEO en medeoprichter van Remote. "Elke klant heeft unieke behoeften en ideeën voor het gebruik van werknemers- en contractantgegevens. De Remote API breidt de mogelijkheden van het Remote-platform aanzienlijk uit en opent een wereld van mogelijkheden voor elk bedrijf om eigen aangepaste integraties, automatiseringen en rapportage te creëren."
 
Klanten van Remote kunnen gratis aan de slag met de Remote API. Bekijk de Remote API-documentatie hier

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024