Dell Technologies zero trust beschermt multi cloud en edge omgevingen

06-10-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Dell Technologies zero trust beschermt multi cloud en edge omgevingen

Dell Technologies zal in het voorjaar van 2023 een Zero Trust Center of Excellence openen in samenwerking met CyberPoint International en het Maryland Innovation Security Institute (MISI) in DreamPort, de belangrijkste cyberbeveiligingsinnovatiefaciliteit van het US Cyber Command. Dell onthult ook nieuwe cyberbeveiligingsservices waarmee organisaties hun volwassenheid van Zero Trust en cyberveerkracht kunnen beoordelen, endpointbeveiligingsoplossingen om hybride werk te ondersteunen, en ransomwarebescherming voor objectopslaggegevens.

Zero Trust is een cyberbeveiligingsmodel dat de manier waarop organisaties beveiliging benaderen verschuift van uitsluitend vertrouwen op perimeterverdediging naar een proactieve strategie die alleen bekende goede activiteiten mogelijk maakt over ecosystemen en datapijplijnen. Het stelt organisaties in staat hun cyberbeveiligingsstrategie beter op elkaar af te stemmen in het datacenter, de clouds en aan de rand. Dell wil als katalysator dienen voor klanten om Zero Trust-resultaten te bereiken door het ontwerp en de integratie van deze architectuur eenvoudiger te maken.

"In een multicloudwereld moet de cyberbeveiligingsstrategie van een organisatie de infrastructuur overstijgen en zich uitstrekken tot haar applicaties en data", zegt John Roese, global chief technology officer, Dell Technologies. "Wij geloven dat een Zero Trust-strategie de beste weg vooruit is. Dell heeft de bewezen IT- en beveiligingsbasis, de ervaring met technologie-integratie en het uitgebreide wereldwijde partnerecosysteem om de cyberbeveiligingstransformaties van klanten te vereenvoudigen.”

Center of Excellence om de acceptatie van Zero Trust te versnellen

Samen met MISI, CyberPoint International en een team van kleine bedrijven die eigendom zijn van vrouwen en veteranen, zal Dell het Zero Trust Center of Excellence bij DreamPort aansturen om organisaties te voorzien van een veilig datacenter om Zero Trust-gebruiksgevallen te valideren. Het Center of Excellence zal de Zero Trust Reference Architecture van het ministerie van Defensie gebruiken als basis voor organisaties om configuraties te testen voordat ze in hun eigen omgevingen worden geïmplementeerd. Door te orkestreren over een uitgebreid ecosysteem, zal Dell een herhaalbare blauwdruk van de architectuur leveren, een snellere weg naar adoptie bieden en de integratie- en orkestratielast voor klanten verlichten.

"We zijn van mening dat onze cruciale samenwerking met Dell Technologies in het DreamPort Center of Excellence zal leiden tot snelle innovatie en integratie van Zero Trust-oplossingen om de Amerikaanse overheid en commerciële ondernemingen te helpen bij het verdedigen van steeds complexere en aanhoudende cyberdreigingen", aldus Horace Jones, president van CyberPoint International. .

Cyberbeveiligingsservices om af te stemmen op Zero Trust en risico's te verminderen

Om organisaties te helpen zich af te stemmen op de Zero Trust-principes en cyberweerbaarheid te bereiken, bieden Dell Cybersecurity Advisory Services organisaties een routekaart naar Zero Trust die voortbouwt op hun bestaande cyberbeveiligingsmiddelen. Deze services detecteren en verhelpen beveiligingslacunes, bepalen geavanceerde technologieën die klanten moeten implementeren en helpen hen te leren hoe ze continue waakzaamheid en governance mogelijk kunnen maken voor cyberweerbaarheid op de lange termijn. Door met Dell samen te werken, beschikken organisaties over de tools en bruikbare inzichten die ze nodig hebben om hun data- en IT-omgevingen beter te beveiligen.

Om aanvalsoppervlakken te minimaliseren en organisaties beter te beschermen, biedt Dell een nieuwe Vulnerability Management -service met Dell-experts die regelmatig klantomgevingen scannen op kwetsbaarheden, een volledig beeld geven van blootstellingen en helpen bij het prioriteren van patch-inspanningen.

Commerciële cyberbeveiligingsaanbiedingen voor pc's ondersteunen hybride werk

Met inbreuken die zowel boven als onder het besturingssysteem plaatsvinden, zijn veilige apparaten van fundamenteel belang voor een organisatie die klaar is voor Zero Trust. Dell blijft zijn portfolio uitbreiden met nieuwe aanbiedingen die klanten helpen om bedreigingen te voorkomen, te detecteren en erop te reageren, waar ze zich ook voordoen, en om meer controle over de IT-omgeving mogelijk te maken:

Hardwarebescherming voor de veiligste commerciële pc's in de branche: 1 Om de groeiende supply chain-bedreigingen aan te pakken, kunnen klanten er nu voor kiezen Dell pc-poorten uit te schakelen voordat ze worden verzonden om te voorkomen dat er met de BIOS-instellingen wordt geknoeid. Dell breidt ook de beschikbaarheid van verzegelde zegels uit naar Azië-Pacific, Europa, het Midden-Oosten en Afrika om meer fysieke veiligheidsmaatregelen te bieden tijdens verzending.

Firmware-beveiliging om groeiende bedreigingen te detecteren: organisaties kunnen mogelijke manipulatie van het BIOS van een pc detecteren met de nieuwe integratie van telemetrie tussen Microsoft Intune, als onderdeel van Microsoft Endpoint Manager, en Splunk-consoles. Binnen het Microsoft Endpoint Manager-beheercentrum kunnen IT-beheerders Dell pc's beveiligen, controleren en configureren, inclusief BIOS-configuratie en wachtwoordbeheer. Deze mogelijkheden, waarmee Dell als eerste op de markt komt, zullen beschikbaar zijn in een toekomstige release van Intune, waardoor de productiviteit van gebruikers wordt gegarandeerd en de IT-complexiteit wordt verminderd.

Geavanceerde softwarebeveiliging: nieuwe mogelijkheden van Dell versnellen detectie en herstel van bedreigingen. Bovendien helpt een nieuw aanbod ter voorkoming van gegevensverlies gevoelige gegevens te beschermen tegen ongeoorloofde downloads naar externe USB-opslagapparaten, waardoor er meer zichtbaarheid en beleidscontrole op dit gedrag wordt geboden.

Verbeterde cyberbescherming en herstel voor objectopslag

Om de groei van objectopslaggegevens, zoals video's en foto's, aan te pakken, is het van cruciaal belang om te profiteren van de nieuwste cyberbeveiligingsoplossingen die gegevens isoleren, bedreigingen intelligent detecteren en snel gegevensherstel mogelijk maken.

Het Dell ECS Enterprise Object Storage -platform breidt de mogelijkheden voor cyberbeveiliging uit om objectgegevens te helpen beveiligen naar een geïsoleerde cyberkluis die zich lokaal of in een externe omgeving bevindt. Toegankelijk via het AWS S3-protocol, kritieke applicaties en back-upservers kunnen toegang blijven houden tot de geïsoleerde kopie terwijl ze de wettelijke naleving ondersteunen in het geval van een cyberaanval die de primaire en secundaire gegevenskopie in gevaar brengt. Samen met AI-aangedreven dreigingsdetectie en onveranderlijkheid, biedt de nieuwe oplossing organisaties een snelle weg naar gegevensherstel van ransomware en andere kwaadaardige aanvallen.

Terug naar nieuws overzicht
Security