Cloud Solutionz is uit de startblokken

05-10-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Cloud Solutionz is uit de startblokken

Cloud Solutionz uit de startblokken. Cloud Solutionz helpt organisaties die af willen van een vaste server(s) op locatie en de stap naar de cloud willen maken, maar ook organisaties die al in de cloud werken, maar dit willen optimaliseren. Cloud Solutionz heeft als doelstelling het voor organisaties en haar gebruikers van devices makkelijker maken om plaats- en tijdsonafhankelijk te kunnen werken. 

Het verhaal van Cloud Solutionz begint twee jaar geleden binnen The Solutionz Group waarbij de aanwezige directie meerdere malen heeft gesproken over een uit te werken idee, maar bij gebrek aan daadwerkelijke kennis bleef dit uit. Tot er in 2021 gesproken werd met twee anderen met kennis en werkervaring binnen een Managed Service Provider, waardoor er een initiatiefgroep ontstond van vijf personen: Michael Sitaram, Ajay Goerdial en zijn tweelingbroer Deepak, Jan Koelewijn en Noeranie Ramdjan.

De vijf hebben expertises die op elkaar zijn afgestemd en daarmee vormen ze een solide directie voor de start van Cloud Solutionz: Michael, oprichter van The Solutionz Group (TSG), is de algemeen directeur (noemt zichzelf ook wel de bemoeial), Ajay (mede-oprichter TSG) is financieel verantwoordelijk, Deepak zet de operationele lijnen uit, Noeranie is de commerciële motor en Jan als CTO het technische brein.

‘Om ons heen horen wij dat veel organisaties het nog ‘eng’ vinden om de stap naar de cloud te maken, maar ook dat organisaties niet tevreden zijn over de huidige dienstverlening waarbij de geboden oplossing niet altijd aan de wensen voldoet,’ vertelt Noeranie Ramdjan. ‘Ik ben van mening dat je als Managed Service Provider jouw klanten moet adviseren wat voor hen het beste werkt zonder dat ze zich daar zorgen om hoeven maken. Zij moeten ontzorgd worden en gewoon kunnen doen waar zij goed in zijn, zonder zich bezig te moeten houden met de IT. Daar zij wij juist voor!’

Terug naar nieuws overzicht
Cloud