NTT DATA kondigt intentie aan om Umvel over te nemen

02-10-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

NTT DATA kondigt intentie aan om Umvel over te nemen

NTT DATA, speler in digitale bedrijfs- en IT-diensten, heeft aangekondigd dat het een definitieve overeenkomst heeft getekend voor de overname van Umvel, een digitaal ontwerp- en ingenieursbureau. Umvel, met hoofdkantoor in Mexico-City, biedt hoogwaardige ontwerp- en digitale productontwikkelingsdiensten en brengt een sterke cultuur van getalenteerde en veelgevraagde ontwerpers en ingenieurs met zich mee.

"Ons getalenteerde team van digitale ontwerpexperts levert end-to-end mogelijkheden om onze klanten te helpen uitblinken in de digitale economie""We zijn toegewijd om het beste en slimste talent naar onze klanten te brengen", zegt Wayne Busch, Group President, Consulting and Digital Transformation, NTT DATA Services. “Onze intentie om Umvel over te nemen ondersteunt de strategie van NTT DATA om de geprefereerde digitale innovatiepartner in de markt te zijn. Door ons team in Mexico te laten groeien, breiden we ons vermogen uit om digitale engineeringdiensten te leveren aan onze klanten in Mexico en verbeteren we onze digitale productbewegingen van idee tot lancering in heel Noord-Amerika."

Zodra de transactie is afgerond, zal Umvel voortbouwen op de succesvolle acquisities van NTT DATA in de digitale ontwerp- en engineeringruimte, waaronder Nexient , Vectorform en Postlight . Meer dan 140 teamleden zullen zich bij NTT DATA aansluiten.

"Toetreding tot de NTT DATA-familie van bedrijven is een erkenning van de uitmuntendheid in digitale productontwikkeling waar we sinds onze oprichting naar hebben gestreefd", aldus Jaime Reixach Arias, Chief Executive Officer, Umvel. "We zijn erg verheugd om ons bij NTT DATA aan te sluiten en samen te werken om een best-in-class werkcultuur te blijven creëren waar het meest ambitieuze digitale talent deel van uit wil maken."

"Ons getalenteerde team van digitale ontwerpexperts levert end-to-end mogelijkheden om onze klanten te helpen uitblinken in de digitale economie", zegt Frank van de Ven, Chief Strategy Officer, Umvel. "Door onze krachten te bundelen met een wereldwijd merk, kunnen we helpen een grotere impact te maken voor onze klanten en een even opwindende kans voor ons team."

Klanten en medewerkers van Umvel zullen profiteren van toegang tot NTT DATA's krachtpatser van innovatiemiddelen, waaronder een gemiddelde jaarlijkse R&D-investering van $ 3,6 miljard en een team van 5.000 onderzoeksprofessionals wereldwijd. NTT DATA heeft onlangs de lancering aangekondigd van 6 innovatiecentra over de hele wereld om zich te concentreren op het aanbieden van geavanceerde technologieën aan klanten met een Innovation Studio die zich op dezelfde locatie bevindt in Plano, TX.

De transactie is onderhevig aan de gebruikelijke sluitingsvoorwaarden en zal naar verwachting in de komende weken worden afgerond.

Terug naar nieuws overzicht