Intel annonceert nieuwe innovaties

29-09-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Intel annonceert nieuwe innovaties

Intel introduceert tijdens het tweedaagse Intel Innovation event de 13e generatie Intel Core processors, uitgebreide Intel Developer Cloud, Intel Geti computer vision platform en meer keuze in graphics.

De Intel Developer Cloud maakt nieuwe en toekomstige hardware platforms beschikbaar voor pre-launch ontwikkeling en testen, zoals de 4e generatie Intel Xeon Scalable Processor processoren (Sapphire Rapids) en Intel Data Center GPU's.

Intel onthult ook belangrijke vernieuwingen in zijn lijn van datacenter GPU's, naast de prijs en beschikbaarheid van de eerste Arc GPU's voor gaming. De onlangs geïntroduceerde 13e generatie Intel Core-processoren bieden game-ervaring en prestaties voor content creators.

Het nieuwe Intel Geti platform stelt bedrijven in staat om snel en eenvoudig computer vision AI te ontwikkelen en in te zetten zo meldt Intel.

Om een nieuw tijdperk van halfgeleiderinnovatie in te luiden, zal Intel fungeren als systemen foundry, waarbij waferproductie, verpakking, software en het chiplet-ecosysteem worden gecombineerd.

Intel gaf tot slot een voorproefje van toekomstige hoog-volume system-in-package mogelijkheden die pluggable co-package fotonica voor een verscheidenheid aan toepassingen mogelijk zullen maken.

Terug naar nieuws overzicht