ITV kiest voor Oracle Fusion Cloud Applications

28-09-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

ITV kiest voor Oracle Fusion Cloud Applications

Oracle kondig aan dat ITV heeft gekozen voor Oracle Fusion Cloud Applications om de digitale transformatie van zijn financiële en HR-processen te ondersteunen. Met Oracle Fusion Applications kan ITV kritieke bedrijfsprocessen vereenvoudigen en integreren, nieuwe manieren van werken creëren en werknemers beter ondersteunen, om zich zo verder te ontwikkelen en in te spelen op de snel veranderende vraag van de markt, aldus ITV en Oracle.

ITV is een media- en entertainmentbedrijf, met een strategische focus op digitale versnelling. Als producent en zender bestaat de business van het bedrijf uit ITV Studios en Media & Entertainment (M&E). Via ITV Studios creëert en distribueert ITV wereldwijd inhoud voor omroepen en platforms. Bedrijfstak M&E distribueert content via de eigen kanalen en platforms, met een toenemende focus op streaming. In Nederland is ITV Studios een van de grootste productiehuizen en bekend van programma’s als Ik Hou van Holland, Married at First Sight, Het Perfecte Plaatje, De Wereld Rond met 80-jarigen en Love Island.

ITV is de bedrijfsactiviteiten aan het transformeren om de focus te verleggen naar digitaal, realtime datagestuurde besluitvorming mogelijk te maken en nieuwe manieren van werken te creëren. Ter ondersteuning van dit initiatief is gekozen voor Oracle Fusion Cloud Enterprise Resource Planning (ERP) en Oracle Fusion Cloud Human Capital Management (HCM).

Terug naar nieuws overzicht
Cloud