DigiThree Labs presenteert alpha van DGMV-ID wachtwoordloze inlogplatform

26-09-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

DigiThree Labs presenteert alpha van DGMV-ID wachtwoordloze inlogplatform

DigiThree Labs, de enterprise-tak van DigiCorp, kondigt de alpha-introductie aan van zijn DGMV-ID wachtwoordloze inlogplatform. Ook kondigt het bedrijf de komende periode een partnerprogramma en -portaal aan.

In de komende bètaversie is DGMV-ID bedrijfsklaar voor toepassingen rondom veilige en externe werkomgevingen, meldt DigiThree Labs. DGMV-ID kan op bijna elk platform worden aangesloten. Gebruikers hebben alleen een bijgewerkte smartphone nodig om verbinding te maken. Het platform is gebaseerd op de DigiMetaverse token (DGMV).

Onkraakbare digitale kluis

Het blockchain-gebaseerde platform van DigiThree Labs is gecombineerd met een quantum-safe grid. Zo wil het bedrijf een onkraakbare digitale kluis ontwikkelen die direct toegankelijk is met behulp van onze cloudgebaseerde DGMV-ID-inlogtechnologie.

Ook kondigt DigiThree Labs de komende periode de uitrol van haar partnerprogramma en -portaal aan. Het wil hiermee partners en resellers helpen bij het ondersteunen van klanten bij hun overgang naar een Web3.0-omgeving.

DigiThree Labs presenteert zijn werk op TechEx Europe in Amsterdam. Begin volgende maand is het bedrijf daarnaast aanwezig op de European Metaverse Summit in Berlijn, waar het samen met DigiCorp Labs is genomineerd voor de 'Top B2B of Industrial Initiative' & 'Most-Exciting StartUp Company' award.

Terug naar nieuws overzicht
Security