Mick De Valk adviseert RvB Anrova Solutions en Domani Business Solutions

Kris Adriaenssens en Mick De Valk

26-09-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Mick De Valk adviseert RvB Anrova Solutions en Domani Business Solutions

Anrova Solutions & Domani Business Solutions, een van de grootste SAP partners in de Benelux, zijn verheugd om Mick De Valk te verwelkomen als strategisch adviseur van hun raad van bestuur.

Mick staat binnen de SAP partnergemeenschap bekend als een zeer bekwaam ondernemer en executive. Als CEO van Asecom maakte hij van deze SAP Business One partner, die hij 17 jaar geleden oprichtte, één van de meest succesvolste collega partner bedrijven op de Nederlandse markt.

"Mick heeft echt indruk op ons gemaakt met zijn ervaring en kennis van het Europese SAP ecosysteem”, zegt Kris Adriaenssens, groeps-CEO van Anrova Solutions & Domani Business Solutions. "Het is onze ambitie om onze organisatie uit te breiden door organische groei en gerichte acquisities. Mick's expertise past hier perfect in. Zijn komst betekent een verdere versterking van onze organisatie en een ondersteuning van onze doelstellingen om onze klanten nog beter van dienst te zijn. Wij zijn verheugd Mick in onze Raad van Advies te hebben en kijken uit naar een nauwe samenwerking met hem."

Foto vlnr: Kris Adriaenssens, Group CEO Anrova Solutions & Domani Business Solutions en Mick De Valk, Strategisch Adviseur raad van bestuur Anrova Solutions & Domani Business Solutions

Terug naar nieuws overzicht