Rob Viguurs is nu Managing Director Lumidee

26-09-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Rob Viguurs is nu Managing Director Lumidee

Lumidee staat al bijna 30 jaar bekend als dé onafhankelijke headset & telecom specialist actief in heel Europa met kantoren in Vught, Barcelona en Lissabon. Oprichter Martijn Pijnenburg stelde in onlangs Rob Viguurs aan als Managing Director van het hoofdkantoor.

Vanaf de oprichting in 1993 heeft Martijn zich beziggehouden met marktinnovaties alsmede het operationele- en commerciële management. Vanwege de groei die Lumidee heeft doorgemaakt is het nu tijd voor uitbreiding van het management. Martijn haalt de meeste energie uit het opzetten van grote innovatieve projecten om Lumidee naar een volgend niveau te brengen. Met de komst van Rob heeft hij daar nu meer ruimte voor.

Rob Viguurs - voorheen Managing Director bij Scrambled - staat bekend als een empathische, communicatieve, klantgerichte leider die sterke, gepassioneerde teams bouwt. Hij is voornemens Lumidee nog sterker te maken in bestaande markten en groei te verwezenlijken door uitbreiding van het portfolio en focus op nieuwe sectoren. Hij gaat bedrijfsvoering dusdanig inrichten, structureren en leiden, dat de nieuwe ontwikkelingen direct geïmplementeerd en met succes verder uitgerold kunnen worden.

Samenwerking

Hoewel Martijn en Rob beiden beschikken over dezelfde mate van ondernemerschap, gaat juist de kennis en kunde die zij afzonderlijk met zich meebrengen elkaar enorm versterken.

Terug naar nieuws overzicht