Pure Storage geeft klanten inzicht in hun sustainability strategie

23-09-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Pure Storage geeft klanten inzicht in hun sustainability strategie

Pure Storage vergroot zijn duurzaamheidsinspanningen, waardoor klanten hun energieverbruik en ecologische voetafdruk drastisch kunnen verminderen Duurzaamheid is van meet af aan onderdeel geweest van het DNA van Pure Storage als storage-innovator. Nu duurzaamheid en energiebesparing steeds belangrijker worden voor organisaties over de hele wereld, blijft Pure investeren om klanten te helpen hun doelstellingen op het gebied van milieu en energiereductie te bereiken. De aangekondigde Pure1 Sustainability Assessment geeft klanten inzicht in hun milieubelasting en stelt proactief optimalisatiemogelijkheden voor.

De functies Pure1 Sustainability Assessment van omvatten:

Analyse van de stroombesparing - Pure1 toont het daadwerkelijke energieverbruik ten opzichte van het nominale verbruik. Klanten kunnen het energieverbruik van al hun storagesystemen monitoren, per individueel array of per datacenter.

Monitoring van de uitstoot van broeikasgassen - Pure1 geeft directe schattingen van de CO2-uitstoot op basis van het energieverbruik.

Beoordeling - Klanten kunnen Pure1 gebruiken om te beoordelen hoe de energie-efficiency kan worden verbeterd door het meten van Watt per eenheid van de data op de array die teruggelezen kunnen worden.

Aanbevelingen - Pure1 biedt proactieve inzichten en begeleiding bij het verbeteren van de directe CO2-voetafdruk.

Naast het leveren van nieuwe duurzaamheidstools blijft Pure zijn kernproducten duurzamer maken. Met de lancering van de FlashBlade//S-producten, biedt Pure meer dan het dubbele aan energie-efficiency, vergeleken met eerdere versies. Door ontwerpbeslissingen, zoals Pure's DirectFlash technologie, built-for-flash software, always-on compressie en de Evergreen-architectuur, kunnen zowel FlashBlade als FlashArray meer energiebesparingen realiseren dan elk ander concurrerend storagesysteem.

Sinds de publicatie van de eerste duurzaamheidsresultaten in maart 2022 heeft Pure Storage duurzaamheidsanalyses in de gebruiksfase uitgevoerd volgens de Life Cycle Assessments (LCA)-formule voor al zijn storage arrays, waaronder de nieuwe FlashBlade//S.

Terug naar nieuws overzicht