NVIDIA heeft een aantal updates voor zijn DGX-portfolio onthuld

22-09-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

NVIDIA heeft een aantal updates voor zijn DGX-portfolio onthuld

NVIDIA heeft een aantal updates voor zijn DGX-portfolio onthuld om nieuwe doorbraken in de ontwikkeling van enterprise AI mogelijk te maken. De NVIDIA DGX H100-systemen ondersteunen NVIDIA's full-stack enterprise AI-oplossingen.

Met 32 petaflops aan prestaties bij FP8-precisie, levert NVIDIA DGX H100 een sprong in efficiëntie voor enterprise AI-ontwikkeling. Het biedt 3x lagere totale eigendomskosten en 3,5x meer energie-efficiëntie in vergelijking met de vorige generatie.

Nieuwe NVIDIA Base Command- software, die AI-ontwikkeling vereenvoudigt en versnelt, drijft elk DGX-systeem aan - van enkele nodes tot DGX SuperPOD's. 

Ook onthuld werd NVIDIA DGX BasePOD - de evolutie van DGX POD - die AI-implementaties van enterprise datacenters eenvoudiger en sneller maakt voor IT-teams om te verwerven, te implementeren en te beheren.

Veel AI-laanbieders bouwen technologische doorbraken - van zelfrijdende auto's tot stemassistenten - met behulp van NVIDIA DGX-systemen en -software, en het innovatietempo neemt niet af.

Nieuwe NVIDIA Base Command-functies

NVIDIA Base Command biedt orkestratie en clusterbeheer op ondernemingsniveau en beschikt nu over een volledige softwarestack voor het maximaliseren van de productiviteit van AI-ontwikkelaars, IT-beheersbaarheid en werklastprestaties.

De workflowbeheerfuncties van Base Command omvatten nu ondersteuning voor on-premises DGX SuperPOD-omgevingen, waardoor bedrijven gecentraliseerde controle krijgen over AI-ontwikkelingsprojecten met vereenvoudigde samenwerking voor projectteams en geïntegreerde monitoring- en rapportagedashboards.

Base Command werkt met de NVIDIA AI Enterprise -softwaresuite, die nu bij elk DGX-systeem wordt geleverd. De NVIDIA AI-software maakt end-to-end AI-ontwikkeling en -implementatie mogelijk met ondersteunde AI- en datawetenschapstools, geoptimaliseerde frameworks en vooraf getrainde modellen.

Daarnaast biedt het enterprise-workflowbeheer en MLOps-integraties met DGX-Ready Software- providers Domino Data Lab , Run.ai, Weights & Biases en NVIDIA Inception -lid Rescale. Het bevat ook bibliotheken die de computer-, opslag- en netwerkinfrastructuur optimaliseren en versnellen, terwijl ze zorgen voor maximale uptime, beveiliging en betrouwbaarheid van het systeem.

Nieuwe DGX BasePOD-referentiearchitectuur

DGX BasePOD biedt een referentiearchitectuur voor DGX-systemen die best practices voor ontwerp omvat voor de integratie van rekenkracht, netwerken, opslag en software.

Klanten gebruiken NVIDIA DGX POD al om de ontwikkeling van een breed scala aan bedrijfsapplicaties mogelijk te maken. DGX BasePOD bouwt voort op het succes van DGX POD met nieuwe brancheoplossingen die gericht zijn op de grootste AI-mogelijkheden, waaronder natuurlijke taalverwerking, gezondheidszorg en biowetenschappen, en fraudedetectie.

Geleverd als volledig geïntegreerd, gebruiksklaar aanbod via het NVIDIA Partner Network, variëren de DGX BasePOD-oplossingen in grootte, van twee tot honderden DGX-systemen, met gecertificeerde hoogwaardige opslag van NVIDIA DGX-opslagtechnologiepartners, waaronder DDN, Dell, NetApp, Pure Storage  VAST Data en WEKA.

Lees al het NVIDIA nieuws hier.

Terug naar nieuws overzicht