Martijn Kregting - 16 september 2022

OneXillium breidt portfolio uit met DaaS-portfolio

OneXillium, actief op het gebied van informatieprocessen, digitale veiligheid en IT, breidt haar portfolio uit met DaaS (Device as a Service). OneXillium stelt zo een stap verder te willen gaan dan het leasen van een laptop, pc en toebehoren aan bedrijven. De organisatie biedt afnemers voortaan de optie om het beheer van IT-hardware volledig uit handen te geven voor een vast bedrag per maand bij één vast aanspreekpunt.

In de huidige periode van digitale transformatie groeit de rol van IT sterk, wat het soms een uitdaging maakt om voldoende resources te kunnen steken in strategische trajecten rondom digitalisering, automatisering en security. OneXillium verwacht dat zijn DaaS-portfolio klanten kan helpen aan een duurzame, toekomstbestendige, veilige en gebruiksvriendelijke oplossing. Verder kunnen de IT-verantwoordelijken hun tijd steken in het uitrollen van de IT-strategie en zich focussen op hun kerntaken met behulp van de juiste resources.

Het DaaS-programma bomvat zaken zoals inventarisatie en advies, configuratie en levering, onsite service, swap diensten, on-en offboarding van personeel en het GDPR-proof/milieuvriendelijk afvoeren van apparatuur. Ook kan in het programma bestaande apparatuur van de klanten worden toegevoegd. OneXillium stelt samen te werken met alle grote producenten en verschillende besturingssystemen.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024