Koen van Loo wordt CIDO bij HR-dienstverlener Group S

16-09-2022 | door: Martijn Kregting
Deel dit artikel:

Koen van Loo wordt CIDO bij HR-dienstverlener Group S

Koen Van Loo wordt chief information & digital officer (CIDO) bij de Belgische HR-dienstenverlener Group S. Deze benoeming past in de groeiambitie van Group S en in haar wens om digitaal klaar te zijn voor de toekomstige behoeften van ondernemers.

De komst van Van Loo als chief information & digital officer is volgens Group S een belangrijk moment voor het transformatieproces dat CEO Marc Peeters een jaar geleden bij zijn komst in gang heeft gezet. "Met de komst van Koen Van Loo als chief information & digital officer wordt een nieuwe stap gezet", stelt Peeters. "Het hertekenen van onze organisatie op vlak van ICT en digitalisering is cruciaal voor het slagen van onze verdere (digitale) transformatie. We zijn verheugd dat Koen Van Loo deze rol binnen Group S zal vervullen."

Van Loo zal op korte termijn aan zijn nieuwe functie invulling geven. Hij werkt momenteel nog de lopende zaken af bij zijn huidige werkgever. Als CIDO zal hij ook deel uitmaken van het directieteam. Tijdens zijn loopbaan vulde Van Loo verschillende leidinggevende ICT-functies, zoals bij Liantis en Athena Graphics. Hij heeft zo ervaring opgedaan in digitale transformatieprojecten, die hij zal kunnen inzetten bij Group S.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

management, hr