Dataiku benoemt Daniel Brennan tot Chief Legal Officer

Daniel Brennan, Chief Legal Officer Dataiku

14-09-2022 | door: Martijn Kregting
Deel dit artikel:

Dataiku benoemt Daniel Brennan tot Chief Legal Officer

AI-platform Dataiku heeft Daniel Brennan aangesteld als nieuwe Chief Legal Officer. Brennan treedt toe tot het bedrijf in een fase van sterke groei, zo stelt Dataiku.

Voordat hij bij Dataiku aan de slag ging, was Brennan Vice President, Deputy General Counsel van Twitter. Daar was hij onder andere (mede) verantwoordelijk voor het opbouwen en leiden van de commerciële, internationale en juridische teams van de organisatie. Voorafgaan aan Twitter werkte hij bijna 11 jaar bij Dell, waar hij doorgroeide tot Director Legal, voor de Global Services business unit.

Dankzij veel nieuwe klanten en een sterke klantloyaliteit, claimt Dataiku in de afgelopen twaalf maanden een jaar-op-jaar ARR-groei van 60 procent gerealiseerd te hebben. Meer dan 150 organisaties binnen de Forbes Global 2000 gebruiken momenteel Dataiku's platform. Daarnaast zou Dataiku's klantenbinding binnen de Global 2000 ruim 95 procent bedragen.

Bestuur versterkt

Dataiku heeft het bestuur in de loop van 2022 versterkt. Naast Brennan's benoeming tot Chief Legal Officer, werd Adam Towns in maart aangenomen als CFO (voorheen werkzaam bij SiSense, Mimecast), en trad Bridget Shea in juni toe als Chief Customer Officer (voorheen werkzaam bij Mural, Salesforce).

Terug naar nieuws overzicht