Theo van Teylingen wordt Regional Director Benelux bij VAST Data

Theo van Teylingen

15-09-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Theo van Teylingen wordt Regional Director Benelux bij VAST Data

Theo van Teylingen wordt Regional Director Benelux en Nordics bij data storage specialist VAST Data. Hij werkte eerder bij data storage leveranciers Pure Storage en NetApp.

Teylingen meldt op LinkedIn: "Dit is de derde keer in mijn carrière dat ik het voorrecht heb een van de oprichters te zijn op het gebied van databeheer en storage-innovatie. Bij NTAP hebben we een revolutie teweeggebracht in de opslagindustrie door apparaattechnologie te gebruiken om een nieuwe opslagcategorie, NAS, te bouwen. Bij Pure Storage bouwen we een architectuur op basis van Flash Only om de opslaginfrastructuur en consumptiemodellen voor Enterprise-applicaties te vereenvoudigen.

Enorme gegevens hebben een nieuwe revolutie in deze branche teweeggebracht door flash te democratiseren voor alle opslagklassen, waardoor organisaties grote object- en bestandsrepository's kunnen bouwen met prestaties en beschikbaarheid van ondernemingsklasse tegen de kosten van archiveringsmedia. Ten slotte wordt de vergelijking tussen kosten en capaciteit doorbroken, waardoor organisaties de waarde van hun gegevens kunnen maximaliseren door innovatieve data-analyse, AI en machine learning-technologieën toe te passen om nieuwe en snelle inzichten te verkrijgen.

De DASE-architectuur (disaggregated share everything) van Vast Data biedt een drastisch vereenvoudigde en universele opslagervaring waarbij applicaties profiteren van de mogelijkheid om al hun gegevens in realtime op te slaan en te openen. Sinds de eerste productverzending in 2018 heeft Vast zich gevestigd als het snelst verkopende opslagbedrijf in de geschiedenis.

Ik kon niet enthousiaster zijn dan mijn missie bij Vast data te beginnen, met een geweldige propositie, een fantastisch team en een prachtige regio met geweldige partners om een nieuwe definitie van klantensucces te leveren."

Terug naar nieuws overzicht